Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αλλαγή ΑΦΜ και ονόματος»!

Πηγή φωτό: sportstonoto.gr Πηγή φωτό: sportstonoto.gr

Ο Κώστας Ντάβαρης προανήγγειλε αλλαγές στον Πανηλειακό αν προχωρήσει ο Θανάσης Παπαγεωργίου.

Για την αποχώρηση του Πανηλειακού από το πρωτάθλημα μίλησε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Ντάβαρης και σημείωσε ότι αν αναλάβει τον σχεδιασμό ο Θανάσης Παπαγεωργίου, τότε θα αλλάξει το ΑΦΜ και... λίγο το όνομα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «sportstonoto.gr»: «Οι περιπτώσεις του Βύζαντα και του Πανηλειακού είναι διαφορετικές. Η ομάδα των Μεγάρων τιμωρήθηκε για πλαστοπροσωπία, ενώ εμείς υποβιβαστήκαμε μεν οικιοθελώς στην πιο κάτω κατηγορία, όμως αλλάζουμε ΑΦΜ, λίγο το όνομά μας και ό,τι άλλο χρειαστεί προκειμένου να μην υπάρχει νομικά κανένα άλλο πρόβλημα με πιθανή αφαίρεση βαθμών του Πανηλειακού του χρόνου.

Για να συμβούν, όμως όλα αυτά πρέπει επιτέλους πια οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη Πανηλειακού να λογικευτούν και να κάνουν στην άκρη. Να διευκολύνουν τον Θανάση Παπαγεωργίου, αλλά και τον Δήμαρχο Πύργου να προχωρήσουν στο σχεδιασμό τους για τον νέο Πανηλειακό και να μην φέρουν πια άλλα εμπόδια προς αυτήν την κατεύθυνση.

Έτσι ή αλλιώς όμως πιστεύω ότι όλα αυτά το πολύ σε μία εβδομάδα θα έχουν επιλυθεί θετικά και τότε θα δείτε τι ομάδα θα φτιάξουμε στον Πύργο. Και με… μείον 5 βαθμούς να χρειαστεί θα πάρουμε το πρωτάθλημα με 15 βαθμούς διαφορά από τον Δεκέμβριο κιόλας»!

Last modified onΔευτέρα, 09 Φεβρουάριος 2015 12:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep