Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Συγχαρητήρια στα παιδιά»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΚ
  • 0 comments
Ο Τραϊανός Δέλλας εμφανίστηκε αισιόδοξος για το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Ο Τραϊανός Δέλλας εμφανίστηκε αισιόδοξος για το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό

Ο Τραϊανός Δέλλας συνεχάρη τους παίκτες της ΑΕΚ για τη νίκη επί του ΑΟ Χανιά, ενώ μίλησε και για το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Τραϊανός Δέλλας έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και τη νίκη απέναντι στον ΑΟ Χανιά. Ο προπονητής της «Ένωσης» στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες του έμειναν συγκεντρωμένοι και η προσοχή τους δεν αποσπάστηκε λόγω της επικείμενης συνάντησης με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο.

«Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έμπειρη ομάδα. Μπήκαμε λίγο μουδιασμένα στο γήπεδο, δώσαμε φάουλ γύρω από την περιοχή μας. Ήταν κάτι που με προβλημάτιζε. Μετά τα δύο γκολ που πετύχαμε, βάλαμε τα Χανιά με το πέναλτι στο παιχνίδι. Στην επανάληψη, τα παιδιά ηρέμησαν, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, πέτυχαν άλλα δύο γκολ και θα μπορούσαν ακόμη περισσότερα», είπε ο Δέλλας στη συνέντευξη Τύπου.

Και πρόσθεσε: «Το παιχνίδι ήταν δύσκολα διαχειρίσιμο λόγω του αντιπάλου αλλά και του αγώνα στο Καραϊσκάκη που έρχεται. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Πολλές φορές βλέπεις μακριά και χάνεις την ουσία τού τώρα. Μπράβο στα παιδιά».

Για την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, σημείωσε: «Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι. Η συγκέντρωση και η πειθαρχία και να είσαι εκεί 100% είναι το Α και το Ω. Το μείζον είναι να ξεκουραστούν τα παιδιά και να πάμε πανέτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου. Είναι το πρώτο ουσιαστικά παιχνίδι που δίνει η ΑΕΚ στην καινούργια ιστορία της που ξεκίνησε πέρυσι. Στο χέρι των παιδιών είναι να γράψουμε χρυσή σελίδα στις πρώτες σελίδες του βιβλίου που ανοίξαμε πέρυσι».

Τέλος, για τον Μακόλεϊ Κρισάντους είπε ότι χρειάζεται χρόνο και εξέφρασε την άποψη ότι θα βοηθήσει, ενώ για το αν ο Δημήτρης Κολοβέτσιος θα παίξει στο Καραϊσκάκη είπε «θα δούμε».

(πηγή: aek365)

Last modified onΚυριακή, 08 Φεβρουάριος 2015 20:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep