Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα κριθεί στη συγκέντρωση»

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Επισκοπής Ο Γιάσμινκο Βέλιτς θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Επισκοπής

Η συγκέντρωση θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα με την Παναχαϊκή, κατά τον Γιάσμινκο Βέλιτς.

Η Επισκοπή θα έχει δύσκολη αποστολή την Κυριακή (8/2) στην Πάτρα απέναντι στην Παναχαϊκή. Ο νέος προπονητής της ομάδας του Ρεθύμνου, Γιάσμινκο Βέλιτς, που θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο, εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος για την αναμέτρηση, ενώ τόνισε πως απαιτείται συγκέντρωση.

Ο Βόσνιος τεχνικός δήλωσε στο σάιτ της κρητικής ΠΑΕ: «Σίγουρα είναι δύσκολο παιγνίδι απέναντι σ’ έναν γνωστό αντίπαλο που έχει άλλους στόχους από μας. Είναι εκτός έδρας αγώνας μετά από αρκετά μεγάλη διακοπή για μας. Παρόλα αυτά, και παρόλες τις αντικειμενικές δυσκολίες που συναντούμε, παραμένουμε αισιόδοξοι και είμαστε ευχαριστημένοι με τη δουλειά των ποδοσφαιριστών στην εβδομάδα που πέρασε. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους και διατηρούμε την ίδια εμπιστοσύνη ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό και στον αγώνα της Κυριακής».

Και ο Βέλιτς κατέληξε: «Θεωρώ ότι ο αγώνας θα κριθεί στη συγκέντρωση που θα δείξουν τα παιδιά. Στόχος μας άλλωστε είναι να δείξουν τα  περιθώρια βελτίωσης τα οποία είναι πολλά. Θέλουμε κι επιδιώκουμε όμως, βελτίωση σ’ όλους τους τομείς. Δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Χρειάζεται ωστόσο όπως προείπα, συγκέντρωση, αλληλλεγγύη και θέληση σε κάθε λεπτό αγώνα».

Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή αποτελείται από τους Γουναρίδη, Κελαϊδή, Μανουσάκη, Λάμπρου, Μποτωνάκη, Πιθαρούλη, Πετράκο, Μαραθιανό, Λιονάκη, Δουμάνη, Ράντοβιτς, Βιγιαφάνε, Νικόλτση, Δρακάκη, Νικολακάκη, Αργυρίου, Τζανάκη και Βιτώρο.

Last modified onΣάββατο, 07 Φεβρουάριος 2015 14:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep