Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τρίο απόντων στον Ηρακλή

Επιστροφή στις εντός έδρας νίκες αναζητά ο Γηραιός απέναντι στον Τύρναβο.

Η αντίδραση που έβγαλε ο Ηρακλής μετά το 2-2 με τον Πιερικό ήταν απόλυτα θετική. Οι Θεσσαλονικείς πέρασαν στους «4» του Κυπέλλου με νίκη (1-0) στην Τρίπολη και το ίδιο αποτέλεσμα πήραν στο εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου. Δεν θέλουν, λοιπόν, να πετάξουν στα «σκουπίδια» το τρίποντο απέναντι στους «ερυθρόλευκους» και καλούνται την Παρασκευή (06/02, 18:00 OTE TV) να επικρατήσουν του Τυρνάβου στο Καυτανζόγλειο.

Ο τεχνικός, Νίκος Παπαδόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Πουρτουλίδη, Μπαρτολίνι και τον ανέτοιμο Τόσκα. Αντίθετα, στην αποστολή μπήκε ο νεοαποκτηθείς, Καρασαλίδης.

Η αποστολή: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Στάμου, Τσιλιανίδης, Ιντζόγλου, Περόνε, Ρομάνο, Σιατραβάνης, Πασάς, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Βαλεριάνος, Κάσσος, Καρασαλίδης, Λουκίνας, Ζιαμπάρης, Τσιλιγκίρης, Αγγελούδης.

Σημειώνεται ότι την προπόνηση της Πέμπτης (05/02) παρακολούθησαν άτομα με αναπηρία από το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, από το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Κιλκίς και από το Ε.Ε.Ε.Ε. Κιλκίς. Τα άτομα συνόδευαν ο Χρήστος Γιοβάς (γυμναστής), η Ηλωνίδου Κατερίνα (συνοδός), η Γεωργία Τριανταφυλλίδου (κοινωνική λειτουργός), η Φωτεινή Βαρβαρά (φυσικοθεραπεύτρια), η Κική Τσακιρίδου (φυσικοθεραπεύτρια) και η Αναστασία Καφαντάρη (νοσηλεύτρια).

Τα άτομα στα οποία μίλησε ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παπαδόπουλος, παρακολούθησαν όλη την προπόνηση και είχαν την ευκαιρία να φωτογραφήφηθούν με το προπονητικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή.Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε μετά από συνεννόηση των ιδρυμάτων του Κιλκίς με την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, η οποία για μια ακόμη φορά καταδεικνύει το κοινωνικό της πρόσωπο.

Last modified onΠέμπτη, 05 Φεβρουάριος 2015 16:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep