Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Όλοι με πολεμάνε»

Έξαλλοι στην Άμφισσα με τον νέο ορισμό διαιτητή από την Κρήτη.

Διαιτητής από την Κρήτη ορίστηκε για δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας ματς του Φωκικού. Μετά τον Γιαννουλάκη (Χανίων), ο οποίος διηύθυνε το παιχνίδι με τον Αιγινιακό, η ΚΕΔ όρισε τον Ντοκάκη (Χανίων) για την αναμέτρηση με τον Εθνικό Σερρών. Υπενθυμίζεται ότι τότε η ομάδα της Άμφισσας είχε πολλά παράπονα, τόσο από τις αποφάσεις του, όσο και από τα μεγάλα διαιτητικά έξοδα που είχαν απαιτηθεί.

Το flnews.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Σίμο Παπαδημητρίου, με τον ίδιο να τονίζει ότι δεν μπορεί να αντέξει άλλο υπό αυτές τις συνθήκες. Όπως ανέφερε:

«Έχω πολλά προβλήματα να λύσω και όλοι με πολεμάνε. Δεν μπορώ να εξηγήσω τον λόγο του ορισμού αυτού. Δεν είναι δυνατόν να ορίζεται διαιτητής από την Κρήτη για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στην Άμφισσα. Στείλαμε διαμαρτυρία για τον Γιαννουλάκη, ο οποίος στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό έδειξε αναίτια κόκκινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή μας και ακύρωσε γκολ ως οφσάιντ από πλάγιο. Ήθελα να ξέρω αν αυτοί που ορίζουν διαιτητές κοιτάζουν και ερευνούν ορισμένα πράγματα και καταστάσεις. Δυστυχώς δεν ξέρω αν μπορώ να αντέξω άλλο έτσι...».

Last modified onΠέμπτη, 05 Φεβρουάριος 2015 14:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep