Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ναυάγιο» με Δασκαλάκη

Η Επισκοπή δεν προχωρά τελικά τη συνεργασία της με τον Σήφη Δασκαλάκη.

Δεν προχωρά τελικά η συνεργασία του Σήφη Δασκαλάκη με την Επισκοπή. Η ομάδα του Ρεθύμνου έκανε γνωστό ότι ο Κρητικός γκολκίπερ δεν συνεχίζει, παρότι η απόκτησή του ανακοινώθηκε μία μέρα πριν (Δευτέρα 3/2). «Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει, ότι δεν θα προβεί τελικά σε συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Ιωσήφ Δασκαλάκη. Η ομάδα μας εύχεται στον 33χρονο γκολκίπερ καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία του» επισημαίνεται χαρακτηριστικά. 

Είναι αξιοσημείωτο ότι προ ημερών ο Δασκαλάκης βρέθηκε σε προχωρημένες επαφές με τη Λαμία, αλλά ούτε εκεί κατάφερε να μείνει.

Αργυρίου: «Αδικείται η Επισκοπή»
Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Επισκοπής έκανε ο Νίκος Αργυρίου, που ανέφερε: «Το κλίμα είναι καλό. Η ομάδα της Επισκοπής αδικείται από τη βαθμολογική της θέση. Θα προσπαθήσουμε όλοι και φυσικά και ‘γω από τη δική μου πλευρά να τη βγάλουμε από ‘κει. Όλα είναι πιθανά και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της Επισκοπής που με εμπιστεύθηκε. Προσδοκία όλων είναι σωθεί η ομάδα αλλά θα βλέπουμε τα ματς ένα – ένα στην πορεία».

Last modified onΤρίτη, 03 Φεβρουάριος 2015 16:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep