Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Περισσότερες λύσεις με Καλλιθέα

Ανακοινώθηκε το διαζύγιο του Παναιγαλείου με τον Νίκο Μπουτζίκο.

Σε ρυθμό Καλλιθέας μπήκε από τη Δευτέρα (02/02) ο Παναιγιάλειος και ο Παναγιώτης Γκουτσίδης θα έχει επιπλέον λύσεις. Οι Μπουρλάκης, Σκαρτσίλας ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ενώ απέναντι στον Πανηλειακό εξέτισαν τις ποινές τους οι Τζημογιάννης, Σπίνουλας, Ουρτάδο και Νάστος.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την Τρίτη (03/02) το διαζύγιο με τον Νίκο Μπουτζίκο και ανέφερε:

«Η «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ» ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση τής συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Μπουτζίκο. Η διοίκηση της «ΠΑΕ» ευχαριστεί τον 26χρονο ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στο σύλλογο και του εύχεται καλή συνέχεια στη μετέπειτα καριέρα του».

Παράλληλα ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή, Χρήστο Ρέλλα και τον γυμναστή, Ανδρέα Φουσέκη που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας:

«Η «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ» εύχεται πλήρη και ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή Χρήστο Ρέλλα και το γυμναστή τής ομάδας Ανδρέα Φουσέκη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν (μικρό ευτυχώς) πρόβλημα υγείας. Σύσσωμη η «οικογένεια» του Παναιγιαλείου εύχεται στο Χρήστο και τον Ανδρέα να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό στις οικογένειές τους αλλά και στις «μελανόλευκες» υποχρεώσεις τους».

Last modified onΤρίτη, 03 Φεβρουάριος 2015 16:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep