Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Ο Άλιμος θα σωθεί»

Ο Πέτρος Δημητρίου επανέλαβε ότι ο Άλιμος θα παραμείνει στην κατηγορία.

Μετά την ήττα από την Καλλιθέα, ο τεχνικός του Αλίμου είπε: «Στο σημερινό ματς είχαμε μειονέκτημα απέναντι στην Καλλιθέα γιατί εμείς μπορούσαμε να βάλουμε μόνο δύο παίκτες από αυτούς που αποκτήσαμε και έφυγαν 13. Η ομάδα έχει αλλάξει πολύ, είχαμε πιτσιρικάδες στον πάγκο και για αυτό έκανα μόνο 2 αλλαγές. Ακόμα και ο Καλαϊτζίδης που αγωνίστηκε ήρθε σήμερα από τη μονάδα του, είναι φαντάρος, για να παίξει. Μέχρι το γκολ ήμασταν καλύτεροι, ελέγχαμε το ματς και υπάρχουν δύο φάσεις που θα μπορούσαν να είχαν επηρεάσει το αποτέλεσμα.

Ήταν ένα φάουλ του Ρουσάκη, που δεν δέχτηκε 2η κίτρινη κάρτα, αλλά και η κίτρινη που έδειξε στον Τσίτα ο διαιτητής, για διεκδίκηση στη μεγάλη περιοχή σε εκτέλεση κόρνερ, που αφού τη δείχνει σημαίνει ότι είναι πέναλτι. Ο ίδιος μας είπε ότι δεν είχε εκτελεστεί το κόρνερ, οπότε η φάση ήταν ως μη γενόμενη. Πιστεύω ότι αν έδειχνε κόκκινη κάρτα και πέναλτι θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Μετά το 1-0 ανοιχτήκαμε και όταν το επιχειρήσεις αυτό θα δεχτείς γκολ, αλλά δεν μπορείς και να μην το κάνεις.
Έχω πει από την αρχή της χρονιάς ότι ο Άλιμος θα σωθεί. Ήταν δύσκολο και για εμάς που παίξαμε σε αυτό το γήπεδο, στο οποίο δεν έχουμε κάνει ούτε προπόνηση. Όταν μπουν και οι άλλοι 4-5 παίκτες θα είμαστε διαφορετική ομάδα».

Last modified onΔευτέρα, 02 Φεβρουάριος 2015 21:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep