Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ήξερε από πού θα το χτυπήσει»

Ο Φιρινίδης μάντεψε σωστά γιατί γνώριζε από που συνηθίζει να σουτάρει τα πέναλτι ο άλλοτε συμπαίκτης του, Γιάννης Κυζιρίδης.

Ο γκολκίπερ της Επανομής έπιασε το πέναλτι του Κυζιρίδη στο 78', με τον οποίο ήταν συμπαίκτης στον Αετό Σκύδρας. «Πήραμε μια σπουδαία νίκη και θέλαμε πολύ αυτό το διπλό, επειδή στην έδρα μας πάμε καλά, αλλά εκτός είχαμε μόνο ένα τρίποντο. Συγχαρητήρια σε όλους και συνεχίζουμε, για το στόχο της γρήγορης σωτηρίας. Ότι παραπάνω μας προκύψει θα είναι ευπρόσδεκτο. Είχα δουλέψει πάνω στις εκτελέσεις πέναλτι του Κυζιρίδη, μαζί με τον γυμναστή τερματοφυλάκων, Ηλία Παπαθανασίου».

 

Με τη σειρά του ο τεχνικός της Αναγέννησης Επανομής, Αλέκος Βοσνιάδης, είπε: «Πήραμε ένα σημαντικό διπλό, σε μια δύσκολη έδρα. Γνωρίζαμε καλά τα Γιαννιτσά ως αντίπαλο και σε γενικές γραμμές το τι θα αντιμετωπίζαμε. Το παιχνίδι γενικώς ήταν ισορροπημένο. Είχαμε τύχη στα δυο πέναλτι, αφού εμείς ευστοχήσαμε, ενώ ο Φιρινίδης μας κράτησε όρθιους, εκεί κρίθηκε πιστεύω το παιχνίδι. Δεν περιμέναμε πολλές φάσεις στο παιχνίδι, όπως και έγινε ένα «σφιχτό» ματς. Το σκορ είναι δίκαιο και μας ικανοποιεί. Στο τέλος βρήκαμε χώρους και μπορούσαμε να φτάσουμε σε ένα δεύτερο γκολ. Καλή συνέχεια στα Γιαννιτσά, που έχουν ενθουσιασμό και πιστεύω ότι όπως και εμείς, δεν θα κινδυνέψουν στην πορεία».

Last modified onΔευτέρα, 16 Ιανουάριος 2012 00:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep