Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πονοκέφαλος» για Σούλη

Ο Σούλης Παπαδόπουλος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα για το ματς με τον Φωστήρα Ο Σούλης Παπαδόπουλος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα για το ματς με τον Φωστήρα

Με σημαντικές απουσίες θα αγωνιστεί ο ΑΟ Χανιά κόντρα στον Φωστήρα την Κυριακή (1/2).

Με ακμαίο ηθικό μετά την πρόκριση σε βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο αλλά και με πολλά προβλήματα, θα παραταχθεί ο ΑΟ Χανιά στη συνάντηση με τον Φωστήρα. Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας, Σούλης Παπαδόπουλος θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Τάσου Παγώνη, Αλέξανδρου Καραγιάννη και Αλέξανδρου Παπατζίκου που είναι τραυματίες. Παράλληλα, θα λείψουν και οι Χαράλαμπος Σιλιγαρδάκης και Πέτρος Κοντέων λόγω τιμωρίας.

Στο μεταξύ, ο Παπαδόπουλος έκανε δηλώσεις στο athlitiko.gr τόσο για το ματς με τον Φωστήρα όσο και για την κλήρωση του Κυπέλλου, που έφερε απέναντι στον ΑΟ Χανιά τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναλυτικά, ο Κορυδαλλιώτης προπονητής μίλησε:

Για την κλήρωση με τον Απόλλωνα: «Ξέρουμε ότι ο Απόλλωνας Αθηνών πανηγυρίζει για την κλήρωση. Δικαιωμά τους είναι. Εμείς θέλαμε να κληρωθούμε με ομάδα της Σούπερ Λιγκ γιατί αποδείχθηκε ότι τα καταφέρνουμε καλύτερα. Πλην βέβαια του Ολυμπιακού, της Ξάνθης και της ΑΕΚ. Σεβόμαστε πολύ τον Απόλλωνα, αλλά αφού θέλανε εμάς για αντίπαλο, τους λέμε 'ναι', ειναι το φαβορί. Το Κύπελλο πάντως να ξέρετε έχει πολύ δρόμο ακόμα για εμάς».

Για τις άμεσες υποχρεώσεις τις ομάδας: «Θα ασχοληθούμε με το Κύπελλο όταν θα έρθει η ώρα. Όχι τώρα. Τώρα ασχολιόμαστε με τον Φωστήρα που είναι σημαντικό ματς για μας. Είμαστε κουρασμένοι και με προβλήματα να μας βαραίνουν. Δεν υπολογίζουμε σε σημαντικούς παίκτες που θα μας έδιναν σημαντικές λύσεις. Με αυτή τη λογική δεν μπορούμε να κάνουμε ροτέισον. Μας ενδιαφέρει πάντως η νίκη με Φωστήρα».

Last modified onΣάββατο, 31 Ιανουάριος 2015 11:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep