Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιβεβαίωση με Φωτιά!

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοίνωσε τον Λάζαρο Φωτιά.

Το flnews.gr την Παρασκευή (30/01) το απόγευμα σημείωσε ότι ο κεντρικός αμυντικός, Λάζαρος Φωτιάς μετείχε στην προπόνηση της Αναγέννησης Καρδίτσας μετά την εκδίκαση της προσφυγής του σε βάρος της Ζακύνθου. Το βράδυ, λοιπόν, οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν την απόκτησή του:

«Εδώ και αρκετό καιρό υπήρξε δίαυλος επαφής της Αναγέννησης μαζί του, εδώ και κάποιες ημέρες έκανε τις απαραίτητες κινήσεις για να μείνει ελεύθερος απο τη Ζάκυνθο και να μπορέσει να έλθει στην Καρδίτσα! Ο λόγος για τον Λάζαρο Φωτιά που αποτελεί την 5η μετεγγραφική προσθήκη της Αναγέννησης στην περίοδο του Ιανουαρίου!

Ο ικανός στόπερ ήταν στο στόχαστρο των «κιτρινόμαυρων» στον μεταγραφικό σχεδιασμό κι έτσι έρχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τα μετόπισθεν για την πολύ δύσκολη συνέχεια που τους περιμένει στο πρωτάθλημα της football league.

Πρόκειται για μια σημαντική κίνηση για έναν παίκτη που αποτέλεσε τα τελευταία χρόνια τον θεμέλιο λίθο της αμυντικής διάταξης της Ζακύνθου με πολύ αξιόλογη σταθερή παρουσία.

Ο 24χρονος αμυντικός έφθασε το μεσημέρι στην Καρδίτσα και μάλιστα πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Στις πρώτες κουβέντες γνωριμίας δεν έκρυψε την ικανοποίησή του που θ' αγωνιστεί στην Αναγέννηση».

Last modified onΠαρασκευή, 30 Ιανουάριος 2015 21:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep