Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Έφτασε η ώρα να γυρίσω σελίδα»

Ο Ιβάν Ναστέφσκι τόνισε ότι έζησε ευχάριστες στιγμές στον Εθνικό Σερρών Ο Ιβάν Ναστέφσκι τόνισε ότι έζησε ευχάριστες στιγμές στον Εθνικό Σερρών

Ο Ιβάν Ναστέφσκι μίλησε στο flnews.gr για την αποχώρησή του από τον Εθνικό Σερρών.

Μετά από ενάμιση χρόνο προσφοράς στον Εθνικό Σερρών, ο Ιβάν Ναστέφσκι έλυσε το συμβόλαιό του με τους Μακεδόνες καθώς θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του. Ο επιθετικός από την ΠΓΔΜ μίλησε στο flnews.gr για τη θητεία του στους Σερραίους και για την απόφασή του να αποχωρήσει.

«Ήμουν στον Εθνικό Σερρών για ενάμιση χρόνο. Ήταν πολύ καλή εμπειρία για μένα. Ο Εθνικός ήταν η πρώτη ομάδα στην οποία αγωνίστηκα μακριά από την πατρίδα μου. Έζησα πολύ ωραίες στιγμές εδώ. Πιστεύω, όμως, ότι έφτασε η ώρα να φύγω και να γυρίσω σελίδα στην καριέρα μου», είπε αρχικά ο Ναστέφσκι λίγο μετά τη λύση του συμβολαίου του.

Ερωτηθείς για το πού θα συνεχίσει, προτίμησε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του και είπε: «Δεν είναι κάτι ακόμη σίγουρο. Προτιμώ να μην απαντήσω προς το παρόν. Δεν γνωρίζω σε ποια κατηγορία και σε ποια ομάδα θα παίζω. Ίσως να ξέρω αύριο».

Τέλος, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο Εθνικός Σερρών θα καταφέρει να κρατηθεί στην κατηγορία λέγοντας: «Ο προπονητής κ. Κοκότοβιτς είναι πολύ καλός και μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα για τον Εθνικό. Ξέρω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα για την ομάδα αλλά πιστεύω ότι στο τέλος θα καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό».

Last modified onΠαρασκευή, 30 Ιανουάριος 2015 14:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep