Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να κυνηγήσουμε το όνειρο»

Ο Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε για το «όνειρο» της ανόδου στη Superleague.

Την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της Λαμίας έδωσε την Πέμπτη (29/1) ο Παύλος Δερμιτζάκης. Ο Καβαλιώτης ανέφερε πως οι στόχοι στην ομάδα είναι υψηλοί, τόνισε ότι υπάρχει διάθεση για ενίσχυση, ενώ έγινε γνωστό ότι βοηθός του αναλαμβάνει ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Αρχικά ο Δερμιτζάκης είπε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τη συνεργασία μου με τη Λαμία και αυτό έχει να κάνει με τα κίνητρα που καλύπτει και τα εφόδια που δίνει σε έναν προπονητή αυτή η ομάδα, που είναι η οργάνωση. Είναι οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα αλλά και που προσπαθεί καθημερινά να εξελίσσεται για το καλύτερο, είναι οι υψηλοί στόχοι, καταλαβαίνετε ότι για πρώτη χρονιά, όταν μια ομάδα ανεβαίνει κατηγορία, είναι σημαντικό να καταβάλει προσπάθειες για να μπορέσει να είναι στα play off και από εκεί και πέρα να κυνηγήσει το όνειρο και φυσικά είναι ο κόσμος της Λαμίας, ο οποίος είναι σημαντικός και ιδιαίτερος, έχω παρακολουθήσει και πραγματικά είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας και παίζει σημαντικό ρόλο σ' αυτό.
Όλα αυτά τα στοιχεία δίνουν τη δυνατότητα σε όλους μας να πιστεύουμε ότι αυτή η ομάδα αργά ή γρήγορα μπορεί να αγωνίζεται στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα της χώρας μας. Αντικαθιστώ έναν πολύ καλό άνθρωπο, μια προσωπικότητα, έναν άξιο προπονητή ο οποίος έδωσε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να είναι ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο για την τιμή που μου έκανε να εργαστώ στη Λαμία και εύχομαι να σταθώ άξιος των προσδοκιών όλων».

Όσον αφορά τις εγκαταστάσεις και τα γήπεδα: «Η οργάνωση είναι πάρα πολύ καλή, η Λαμία είναι ένα παρθένο μέρος όπου με τους ανθρώπους που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ομάδα, αν πρώτα ο Θεός ανέβει κατηγορία έχει τις προδιαγραφές για πολύ σημαντικά πράγματα. Απ’ ότι είδα ό,τι έχει να κάνει με το αθλητικό κέντρο και με το ΔΑΚ νομίζω ότι είναι σε καλό επίπεδο».

Όσον αφορά τις προσθήκες: «Είμαι σχεδόν ένα 24ωρο στη Λαμία, έχω δει την ομάδα, έχω μια εικόνα, αλλά μέσα από αυτές τις προπονήσεις που έχουμε μέχρι το παιχνίδι του Φωκικού όπου πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, αν θα παρουσιαστεί κάτι καλό σε θέσεις που νομίζουμε ότι η ομάδα χρειάζεται, να είστε σίγουροι ότι υπάρχει διάθεση απ’ όλους να αποκτηθεί παίκτης ή παίκτες».

Όσον αφορά τα φιλικά: «Θα γίνονται φιλικά, θα το δείτε σύντομα και όχι μόνο με την Κ20 αλλά θα έχουμε τη δυνατότητα και με κάποιες ομάδες που είναι στην περιοχή μας, μας ενδιαφέρει πάρα πολύ όχι μόνο για να έχουμε εικόνα αλλά και για να κρατάμε σε εγρήγορση τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές μας».

Όσον αφορά τον αγώνα με τον Φωκικό: «Θέλει πάρα πολύ προσοχή, είναι ένα ματς το οποίο είναι δύσκολο όπως όλα εξάλλου τα παιχνίδια. Όπως όλα τα ματς έτσι θα αντιμετωπίσουμε και αυτό».

Όσον αφορά τη διαφορετικότητα στο παιχνίδι: «Θεωρώ ότι ο κ. Τεννές όπως είπα πρόσφερε πάρα πολλά και γι αυτό η ομάδα βρίσκεται όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή, στις υψηλότερες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Νομίζω ότι θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε η ομάδα να παίξει πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο που μέσα από αυτό θα δημιουργήσουμε περισσότερες φάσεις, γκολ, αποτελέσματα, νίκες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ομάδα δεν θα έχει ισορροπίες είτε στις φάσεις της επίθεσης είτε στις φάσεις της άμυνας που είναι κανόνας στο ποδόσφαιρο».

Η σύνθεση του τεχνικού επιτελείου:

Βοηθός και άμεσος συνεργάτης προπονητή: Σωκράτης Οφρυδόπουλος
Γυμναστής: Γιώργος Πήδουλας
Προπονητής Τερματοφυλάκων προστέθηκε ο Απόστολος Λεκίδης μαζί με τον Θανάση Τικταπανίδη, ο οποίος θα έχει και την επιτήρηση των ακαδημιών.
Αναλυτής – Scout: Δημήτρης Ελευθεριάδης.

Last modified onΠέμπτη, 29 Ιανουάριος 2015 21:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep