Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εφιάλτης στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο ασταμάτητος Ολυμπιακός επικράτησε 8-0 του Τυρνάβου που πρέπει τώρα να μαζέψει τα κομμάτια του.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ήθελαν να πείσουν για την αξία τους τον νέο προπονητή, Βίτορ Περέιρα και ο Τύρναβος κλήθηκε να παίξει τον ρόλο του... κομπάρσου στο ματς της Τετάρτης (28/01) στο «Γ. Καραϊσκάκης». Το 3-0 υπέρ των Πειραιωτών στο Αλκαζάρ είχε δώσει διαδικαστικό χαρακτήρα στο ματς, με τους γηπεδούχους να διασύρουν τους Θεσσαλούς και να σημειώνουν τέσσερα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Ο Ντουρμάζ για τον Ολυμπιακό βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα και με χατ τρικ, αλλά και τρεις ασίστ ήταν ο υπεύθυνος για τα περισσότερα από τα μισά γκολ στο ματς. Ο Τύρναβος αιφνιδιάστηκε και από πολύ νωρίς έμεινε πίσω στο σκορ. Προσπάθησε να περιορίσει τις ορέξεις των γηπεδούχων, αλλά δέχθηκε από τέσσερα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Οι Μιλιβόγιεβιτς (9',25'), Διαμαντάκος (12'), Μπουχαλάκης (17'), έγραψαν το 4-0 του πρώτου μέρους και στο δεύτερο ο Ντουρμάζ με δύο εκτελέσεις φάουλ (55', 57') και μια ατομική προσπάθεια (82') ανέβασε το σκορ στο 7-0. Το τελικό 8-0 έγραψε ο Φουστέρ με πέναλτι στο 84ο λεπτό.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βίτορ Περέιρα): Μέγιερι, Σαλίνο, Βούρος, Γιαννούλης (58' Πελέ), Μαζουακού (46' Φουστέρ), Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ, Διαμαντάκος (46' Χάρα), Μπενίτες.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μάλτζαρης (46' Ντάλλας), Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Σιάτρας (26' Παπασάββας), Χαλούλος, Εμμανουήλ, Γεωργίου, Αλεξίου, Σουλιώτης, Στεργιανός, Ιβανίδης.

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας), Καλφόγλου (Θεσπρωτίας)

Last modified onΤετάρτη, 28 Ιανουάριος 2015 21:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep