Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πετάξαμε ένα ημίχρονο»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Ο υπηρεσιακός προπονητής της ΑΕΛ, Νίκος Κωτσοβός κάλυψε τον Τσιμπάμπα

Παράπονα από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Καλλονή εξέφρασε ο Νίκος Κωτσοβός στη συνέντευξη Τύπου. Αρχικά ανέφερε: «Πριν μιλήσω για το παιχνίδι, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Κόουλμαν για τη συνεργασία όλο αυτό το διάστημα, Ήταν ένας πραγματικός κύριος και έδωσε πολλά στην ομάδα μας αλλά και σε εμένα προσωπικά και αγωνιστικά αλλά και θέματα φιλοσοφίας.

Για το παιχνίδι θα ήθελα να αναφέρω ότι και πάλι χαραμίσαμε ένα ολόκληρο ημίχρονο, το πρώτο, στο οποίο δεν υπήρχαν ιδιαίτερες φάσεις αλλά εμείς μείναμε πίσω εξαιτίας ενός πέναλτι. Στο δεύτερο αλλάξαμε κάποια πράγματα και θεωρώ ότι κινηθήκαμε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ήμασταν άτυχοι στο δικό μας πέναλτι που δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και η κατάληξη ήταν η ήττα».

Σε ερώτηση για το αν τον ικανοποιεί η έως τώρα πορεία της ΑΕΛ, απάντησε: «Από τη στιγμή που δεν είμαστε πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι. Είμαι από την αρχή του πρωταθλήματος στην ομάδα, ξέρω ότι αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα, αλλά δουλεύουμε πάνω σε αυτά με σκοπό να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος του πρωταθλήματος θα είμαστε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα».

Για την Καλλονή ανέφερε: «Ξέραμε ότι είναι μία ποιοτική ομάδα, με κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα. Είναι κρίμα που η αναμέτρησή μας έγινε σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο που δεν μας βοήθησε καθόλου να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι που κρίθηκε στο γκολ».

Για το αν ήταν εντολή του να εκτέλεσει το πέναλτι ο Τσιμπάμπα και αν όχι, τι εντολή είχε δώσει, απάντησε: «Όχι δεν υπήρχε καμία τέτοια εντολή. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που έχουν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους και στον εαυτό τους. Εμείς ξέρουμε ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές μπορούν να εκτελέσουν πέναλτι, μιλάνε μεταξύ τους και όταν κάποιος παίρνει τη μπάλα δεν μπορεί κανείς να του στερήσει την εκτέλεση. Πήρε την απόφαση ο Ζοέλ, δεν ευστόχησε… Αλλά αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο».

Για το ντεμπούτο του Ψωμά: «Από τη στιγμή που είχαμε εκτός αγώνα δύο στόπερ μας, έπρεπε να διαλέξουμε ή θα αγωνιζόμασταν με κάποιον νεαρό παίκτη που δεν είχε παιχνίδια στα πόδια του ή με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή μας. Προτίμησα λοιπόν τον Ψωμά από την απόδοση του οποίου είμαι ικανοποιημένος, έστω και αν ήταν στη φάση του πέναλτι. Θεωρώ ότι και εκεί προσπάθησε να κάνει το σωστό». Τέλος, αρνήθηκε να σχολιάσει τη διαιτησία.

Ο μέσος της ΑΕΛ, Δημήτρης Πλιάγκας, συμπλήρωσε: «Θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου σε ότι αφορά το πρώτο ημίχρονο και σε ότι δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε στην φάση του πέναλτι γιατί όλα θα ήταν διαφορετικά. Η Λάρισα είναι μια μεγάλη ομάδα και κάθε αγωνιστική πρέπει να κερδίζει. Πιστεύω ότι στο τέλος εμείς θα είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν κοιτάμε τις υπόλοιπες ομάδες το ποιες είναι τα φαβορί, αλλά κοιτάμε μόνο την δική μας για να κερδίζουμε εμείς.

Όπως έχουμε δει από πέρυσι, ότι υπάρχει έλλειψη σεβασμού προς εμάς από τους διαιτητές μέσα στον αγωνιστικό χώρο, γιατί και εμείς είμαστε άνθρωποι και ζητάμε καλύτεροι αντιμετώπιση πόσο μάλλον απέναντι στην ομάδα η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα με την ιστορία που έχει. Οι διαιτητές αν μιλήσουμε εμείς άσχημα μπορούν να μας τιμωρήσουν με μια κίτρινη κάρτα, ενώ εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Ο τρόπος του διαιτητή σήμερα φαινόταν από την αρχή, δεν ήταν ο ιδανικός, γιατί το να πας να του μιλήσεις και να κάνει ότι δεν σε βλέπει είναι άσχημο».

Last modified onΣάββατο, 14 Ιανουάριος 2012 19:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep