Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Με Ουρτάδο και Πιζ!

Εκτός αποστολής του Παναιγιαλείου οι Σταυριανός, Τσατσαρής.

H νίκη σε βάρος του Φωστήρα βοήθησε τον Παναιγιάλειο να μείνει σε επαφή με την πρώτη τριάδα και να προετοιμαστεί με ανεβασμένη ψυχολογία για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ (26/01, 18:00 OTE TV). Οι «μελανόλευκοι» γνωρίζουν ότι έχουν δύσκολη αποστολή απέναντι στον πρωτοπόρο, όμως αναχώρησαν για την Αθήνα συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι θα αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Αργεντινός Πιζ, προκειμένου να εγκλιματιστεί στη νέα του ομάδα, όπως και ο Πολ Ουρτάδο, ο οποίος αναμένεται το βράδυ στην Αθήνα. Αντίθετα, εκτός είναι οι Σταυριανός, Τσατσαρής που αναμένεται να αποχωρήσουν, ο τραυματίας Μπουρλάκης, ο τιμωρημένος Σταμογιάννος και οι Μπουτζίκος, Μωυσίδης. Για πρώτη φορά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο νεοαποκτηθείς, Καμινιώτης.

Η αποστολή: Αθανασόπουλος, Μπαλτιμάς, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Σανδραβέλης, Ρέλλας, Ρουμπουλάκου, Ακπαρίδης, Ιωάννου, Τζημογιάννης, Νάστος, Καμινιώτης, Μπούνας, Μίλιεβιτς, Σκαρτσίλας, Ντος Σάντος, Φουρτάδο, Σεχολάρι, Ουρτάδο, Διαμαντόπουλος.

Last modified onΚυριακή, 25 Ιανουάριος 2015 18:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep