Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Αδικήσαμε τον εαυτό μας»

Ο Τάκης Διακάκης τόνισε πως η Επισκοπή θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι από το ματς με τον Αχαρναϊκό.

Για τα λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές της Επισκοπής και την ανάγκη ενίσχυσης μίλησε ο Τάκης Διακάκης που ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους της ομάδας για την συνεργασία αυτών των χρόνων. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο υπηρεσιακός προπονητής των Κρητικών μετά την ήττα (4-2) από τον Αχαρναϊκό

«Σήμερα αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Καταφέραμε να προηγηθούμε και δεχθήκαμε την ισοφάριση από μια παραβίαση εντολής των ποδοφαιριστών που ήξεραν πως απαγορεύεται να δώσει την μπάλα ο τερματοφύλακας με τα χέρια στους αμυντικούς για να αποφύγουμε το λάθος από την πίεση ψηλά του Αχαρναϊκού. Από αυτό το λάθος ήρθε το κόρνερ που δεχθήκαμε το πρώτο γκολ.

Μετά το 1-1 δεχθήκαμε πίεση, αλλά καταφέραμε να αντιδράσουμε και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει εμείς πάλι προβάδισμα στο σκορ αν στη διπλή ευκαιρία που χτύπησε η μπάλα και στο δοκάρι ήμασταν πιο τυχεροί. Η ενέργεια στο πέναλτι που έγινε δεν μπορεί να δικαιολογηθεί για ποδοσφαιριστή που παίζει στην δεύτερη κατηγορία. Στη συνέχεια δεχθήκαμε ένα αστείο γκολ για το 3-1 και από εκεί και πέρα το ματς πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στην ομάδα για αυτό το διάστημα της συνεργασίας και είναι σημαντικό όταν φεύγεις από κάπου να κρατάς μόνο φίλους.

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθει νέος προπονητής, αφού υπάρχει το ρεπό και ένα διάστημα δουλειάς για τη συνέχεια. Η ομάδα χρειάζεται να ενισχυθεί ε κάποιες θέσεις που πονάει».

Last modified onΣάββατο, 24 Ιανουάριος 2015 21:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep