Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μία μεταγραφή ακόμα»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας κράτησε χαμηλά τη μπάλα μετά τη νίκη της ΑΕΛ επί του Απόλλωνα 1926.

Ο προπονητής των «βυσσινί», Παναγιώτης Τζαναβάρας ανέφερε μετά τη νίκη (1-0 στην Καλαμαριά: «Παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα που έχει καλά αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό. Καταφέραμε να κερδίσουμε και από εδώ και πέρα θεωρώ ότι και ψυχολογικά θα βελτιωθούμε και αγωνιστικά σιγά σιγά θα φτιάξουμε τα πράγματα όπως θέλουμε. Χρειάζεται πολύ δουλειά. Δεν είμαστε ακόμα στην κατάσταση που θέλουμε. Δεν σημαίνει ότι κάναμε μία νίκη και έγινε κάτι φοβερό.

Θέλουμε να φτιάξουμε μια καλή ομάδα και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Μερικά πράγματα δείξαμε στο γήπεδο και παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Να συγκεντρωθούμε τώρα στο ματς με τη Ζάκυνθο που είναι δύσκολο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου αλλά και στον συνάδελφό μου κ. Διλμπέρη για την δουλειά που κάνει».

Για την ενίσχυση είπε:

«Θεωρώ ότι θα πάρουμε έναν ακόμα και θα δούμε τι θα γίνει με τις αποχωρήσεις. Είμαστε σε μία μεταβατική περίοδο που ήρθαν και έφυγαν παιδιά. Κάποιοι ακόμα δεν είναι έτοιμοι και θέλουν δουλειά. Ενισχυθήκαμε καλά και πλέον στόχος μας είναι πώς θα φτιάξουμε σύνολο. Είναι σημαντικό να βρούμε τα πατήματά μας στα αποδυτήρια και στο γήπεδο».

Για το ντεμπούτο του Γιάντση:

«Θα μπουν κι άλλοι. Ο Γιάντσης είναι γρήγορος, έχει καλό κράτημα της μπάλας, στέκεται καλά. Περίμενα ότι θα τον έβαζα για περίπου 60 λεπτά. Όποιος είναι καλός θα παίζει. Πάνω από όλα είναι η ομάδα. Όποιος δουλεύει και είναι ομαδικός θα παίζει».

 

Ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος είπε από την πλευρά του:

«Αρχικά θα ήθελα να πως πως μου δόθηκε η δυνατότητα να παίξω σε μια ομάδα όπου πέρασε πριν έξι χρόνια και είδα αρκετούς παλιούς γνώριμους. Στο αγωνιστικό κομμάτι, να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για το πάθος που έδειξαν. Ήταν ένα κομβικό ματς για εμάς. Αν και ακούγεται οξύμωρο είμαστε μια νέα ομάδα και σιγά – σιγά θα προσπαθούμε για το καλύτερο και θα παίζουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο. Έχουμε την Τετάρτη ένα δύσκολο ματς με την Ζάκυνθο και θα δουλέψουμε αυτές τις μέρες για να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι».

Last modified onΚυριακή, 25 Ιανουάριος 2015 04:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep