Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ζωντανοί ή, νεκροί θα αγωνιστούν»

Είτε ζωντανοί, είτε νεκροί! οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ πρέπει να αγωνιστούν στα ματς των πλέι-οφ για να πάρει η ομάδα το τρίτο εισιτήριο ανόδου για τη Σούπερ Λίγκα.

 

 

 

Τάδε έφη Νίκος Μαχλάς, ο οποίος αναφέρθηκε και στην ένσταση που κατέθεσε η κρητική ΠΑΕ για τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας λόγω αντικανονικής συμμετοχής των παικτών Νίκου Τρελλόπουλο και Αλέξη Κουμπρόγλου. «Ναι είναι γεγονός, καταθέσαμε ένσταση για το συγκεκριμένο ματς για την αντικανονική συμμετοχή δύο ποδοσφαιριστών της Δόξας Δράμας. Οι δύο παίκτες ναι μεν ανήκουν στο δυναμικό της Δόξας, αλλά αγωνίζονταν δανεικοί στον Φωκικό. Σαν να έπαιζε ο Κατσικογιάννης στον Ολυμπιακό πριν λήξει η φετινή αγωνιστική περίοδος, ενώ ήταν δανεικός σε εμάς. Δεν γίνονται αυτά. Αφήστε που δεν έχει επικυρωθεί ακόμα και η βαθμολογία της τρίτης εθνικής».

Όσον αφορά την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του Νίκου Αναστόπουλου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ήταν ξεκάθαρος: «Καλά είναι. Όσο βέβαια μπορούν να είναι καλά. Καταλαβαίνεται… Δεν ξέρω, όμως, για πόσο διάστημα ακόμα. Το κακό είναι πως ζωντανοί ή νεκροί, δυστυχώς πρέπει να αγωνιστούν».

Last modified onΤετάρτη, 27 Ιούλιος 2011 00:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep