Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επίσημα Γεωργακόπουλος

Επιβεβαιώση του ρεπορτάζ του flnews.gr για τη μεταγραφή της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Η 4η προσθήκη της Αναγέννησης Καρδίτσας ολοκληρώθηκε. Η θεσσαλική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάσου Γεωργακόπουλου, επιβεβαιώνοντας έτσι το ρεπορτάζ του flnews.gr από το βράδυ της 20ής Ιανουαρίου.

Η ανακοίνωση ανέφερε:

«Την τέταρτη μετεγγραφική προσθήκη επισημοποίησε η Αναγέννηση! Και μάλιστα αυτή αφορά σ' εναν ποδοσφαιριστή που ανήκε πέρσι στο ρόστερ της και που επιστρέφει δριμύτερος μετά απο ένα διάλειμμα λίγων μηνών! Ο λόγος για τον Τάσο Γεωργακόπουλο που το βράδυ της Τετάρτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους» και τίθεται στη διάθεση του Σάκη Θεοδοσιάδη ως μία επιπλέον επιλογή!

Ο ικανός μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος απο την Καλαμάτα (στην οποία είχε πάει φέτος για οικογενειακούς λόγους) και θα φορέσει και πάλι την κιτρινόμαυρη την οποία τίμησε τις δύο προηγούμενες σεζόν. Απο τα πλέον αγαπημένα παιδιά της «κιτρινόμαυρης» εξέδρας ο Τάσος του οποίου η είδηση της επιστροφής χαροποίησε ιδιαίτερα τον κόσμο της ομάδας.

Μάλιστα το απόγευμα προπονήθηκε κανονικά μαζί με τα πρόσφατα αποκτήματα της ομάδας, τον Μαμούτ Σάϊν και τον Ολιβερ Πέεφ. Γεωργακόπουλος και Σάϊν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο μάτς του Τυρνάβου, όχι όμως και ο Πέεφ που είναι τιμωρημένος».

Last modified onΠέμπτη, 22 Ιανουάριος 2015 18:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep