Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ήταν ωραία εμπειρία»

Ο Μάρκος Στεφανίδης μίλησε για την... πολυτέλεια του Κυπέλλου.

Μετά την ήττα (2-1) από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο τεχνικός του ΑΟ Χανιά, Μάρκος Στεφανίδης δήλωσε:

«Δεν πρέπει να σταθούμε στη διαφορά κατηγορίας, γιατί από τη στιγμή που έχουμε βλέψεις ανόδου, πρέπει να έχουμε ομάδα Super League. Ο αγώνας ήταν δύσκολος στο κομμάτι της διαχείρισης, γιατί δεν μπορείς να κρατάς δύο καρπούζια στο ίδιο χέρι. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να συμμετέχουμε με το ίδιο ρόστερ σε δύο θεσμούς. Μιλήσαμε με τα παιδιά και είπαμε να μπούμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, αλλά έπρεπε να γίνει και κάποια διαχείριση, γιατί ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ερμιονίδα.

Διαχειριστήκαμε το ματς στο α' ημίχρονο, είχαμε θετική εικόνα, χωρίς να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο όμως. Κατά διαστήματα παίχτηκε ωραίο ποδόσφαιρο, κάπου χαλαρώσαμε όμως σ' ένα πεντάλεπτο και δεχτήκαμε το τέρμα που έγειρε τη ζυγαριά στην αντίπαλη ομάδα.

Δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί για μένα αλλά και τους παίκτες ήταν ωραία εμπειρία απέναντι στην ιστορική ομάδα του ΠΑΣ, που φαινόταν η δουλειά του κ. Πετράκη. Κάποιος που ασχολείται προπονητικά μπορεί να δει πολλά απ' αυτόν.

Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε αν μπορέσουμε να είμαστε κοντά στο σκορ να πάρουμε κάτι με διαχείριση του παιχνιδιού. Είχαμε 2 τραυματισμούς και ελπίζουμε να μην είναι σοβαροί. Ήρθε τελικά το 2ο γκολ και αναγκαστικά κάναμε κάποιες αλλαγές, ενώ τα παιδιά προσπάθησαν να είμαστε στο στόχο. Παρά το 1-2 είμαι ευχαριστημένος. Επειδή ξέρω πώς λειτουργεί το μυαλό των παικτών σ' αυτές τις περιπτώσεις, είναι δύσκολο να το διαχειριστούμε αυτό το αποτέλεσμα».

Last modified onΤετάρτη, 21 Ιανουάριος 2015 20:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep