Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Προς... Άγιο Δημήτριο ο Άλιμος

Ο Δήμος Καισαριανής έδιωξε τον Άλιμο από το «Μ. Κρητικόπουλος».

Σε αναζήτηση γηπέδου βρίσκεται ο Άλιμος έπειτα από την απόφαση του Δήμου Καισαριανής να παραχωρήσει το «Μ. Κρητικόπουλος» στον μαζικό αθλητισμό και στα ερασιτεχνικά σωματεία της πόλης. Μάλιστα, οι νεοφώτιστοι θα έχουν, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, επαφή την Πέμπτη (22/01), προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν είναι εφικτή η παραχώρηση του γηπέδου του Αγίου Δημητρίου.

Η ανακοίνωση του Δήμου Καισαριανής που εστάλη στην ΠΑΕ Άλιμος και τη Football League:

Σήμερα, Τετάρτη 21/1/2014, μετά από πρόσκληση του Δήμου Καισαριανής πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του Δήμου μας με εκπρόσωπο της Π.Α.Ε. Αλίμου, προκειμένου να τους γνωστοποιηθεί η απόφαση της νέας Δημοτικής Αρχής ότι δεν θα επιτρέψει καμία περαιτέρω χρήση του δημοτικού στάδιο Μ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ από την ομάδα τους.

Θέλουμε να γνωρίσουμε στο λαό της Καισαριανής ότι η νέα Δημοτική Αρχή, σταθερή στις πολιτικές δεσμεύσεις της, βάζει τέλος στις χρόνιες τακτικές παραχωρήσεων και παραδίδει το δημοτικό στάδιο στον μαζικό λαικό αθλητισμό και τα ερασιτεχνικά σωματεία της πόλης. Με αυτή μας την απόφαση ιεραρχούμε ως πρώτη και άμεση την ανάγκη για άθληση όλης της νεολαίας και των εργαζόμενων του δήμου μας, η οποία δεν μπορεί να ικανοποιηθεί με την ύπαρξη της ΠΑΕ μέσα στο χώρο.

Τονίζουμε ότι ο Δήμος θα διεκδικήσει κάθε οικονομικό δικαίωμα που προκύπτει από την μέχρι σήμερα χρήση του γηπέδου τόσο από την ΠΑΕ ΑΛΙΜΟΥ, όσο και από την FOOTBALL LEAGUE.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΣΤΑΜΕΛΟΣ ΗΛΙΑΣ».

Last modified onΤετάρτη, 21 Ιανουάριος 2015 17:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep