Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Σκληρό πόκερ στον Βύζαντα

Υπό ποια προϋπόθεση θα αναλάβει ο Δρίτσας τον Βύζαντα.


Υπό το βάρος ασφυκτικών πιέσεων να αναλάβει την ΠΑΕ Βύζας Μεγάρων βρίσκεται ο Βασίλης Δρίτσας. Ο Έλληνας επιχειρηματίας που θέλει να αποκτήσει το 100% των μετοχών της ομάδας μέχρι και την Πέμπτη (12/1) άκουγε από τον Δημήτρη Τραγκουμανίδη λόγια που τον ανάγκαζαν να ετοιμάζεται να απαντήσει αρνητικά. Ότι δηλαδή παύει να ενδιαφέρεται για την αγορά του συλλόγου.

 

Ο νυν μεγαλομέτοχος ήταν αδιάλλακτος και ζητούσε το ποσό των 150.000 ευρώ για να δώσει τις μετοχές του Βύζαντα, εξέλιξη όμως για την οποία ο Δρίτσας ήταν καθ' όλα αρνητικός. Ο υποψήφιος επενδυτής του ξεκαθάρισε ότι είναι διατεθειμένος να εξοφλήσει τους πάντες (και τα χρέη), αλλά να πάρει το μερίδιό του τελευταίος. Διότι όπως έλεγε στο στενό του περιβάλλον: «Από ότι κατάλαβα όλοι πληρώνονταν στον Βύζαντα εκτός από τους παίκτες».

 

Την Παρασκευή (13/1), λοιπόν, ο Τραγκουμανίδης τηλεφώνησε στον Δρίτσα και τον πληροφόρησε ότι θα σκεφτεί την πρότασή του μέχρι τις 10.00 το πρωί του Σαββάτου (14/1), οπότε και θα έπαιρνε μια απόφαση. Παράλληλα, οι πληροφορίες μας λένε ότι ο έμπειρος παράγοντας φέρεται να ενημέρωσε τον Δρίτσα ότι έχει πρόταση και από άλλον επενδυτή.

 

Με άλλα λόγια, ναι μεν ο Δρίτσας μέχρι στιγμής είναι αρνητικός στο να αναλάβει, ωστόσο αν ο Τραγκουμανίδης βάλει νερό στο κρασί του και δεχτεί να πληρωθεί τελευταίος, τότε θα υπάρξει αλλαγή δεδομένων. Τα πάντα, λοιπόν, εξαρτώνται από τον νυν μεγαλομέτοχο, του οποίου η απάντηση θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην έκβαση των διαπραγματεύσεων.

Last modified onΠαρασκευή, 13 Ιανουάριος 2012 20:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep