Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πατέρας εναντίον γιου

Απέναντι στον γιο του θα τεθεί την Κυριακή (15/1) ο προπονητής της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Αλέκος Βοσνιάδης.

Οι «πράσινοι» κοντράρονται στα Γιαννιτσά με την ομάδα της Πέλλας και ως γνωστόν ο γιος του, Παναγιώτης, είναι τερματοφύλακας εκεί. «Είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα, αφού είχα αντιμετωπίσει τον Πάνο μόνο σε φιλικά, όπως ένα το πρόσφατο καλοκαίρι, ανάμεσα στις δυο αυτές ομάδες. Σε επίσημο όμως, θα είναι η πρώτη μας κόντρα. Ο καθένας βεβαίως θα κοιτάξει τον εαυτό του και θα κάνει το παν για να κερδίσει η ομάδα του. Ο Πάνος κάνει μια καλή χρονιά, κέρδισε την αποδοχή από τους συμπαίκτες του και γενικά τα Γιαννιτσά, αλλά πρέπει να συνεχίσει την δουλειά, δεν αρκούν λίγες καλές εμφανίσεις.

 

Όσο για το παιχνίδι, θα είναι ένα ανοιχτό ματς, ανάμεσα σε δυο ομάδες με καλές σχέσεις. Ίσως λίγοι πιστεύανε ότι αυτές οι δυο ομάδες θα βρίσκονται τόσο ψηλά. Στόχος μας είναι η νίκη, ή έστω ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού τα Γιαννιτσά έχουν καλή αμυντική συμπεριφορά και χάνουν δύσκολα. Ξεχνάμε τι κάναμε την προηγούμενη αγωνιστική με την Παναχαϊκή και θα είμαστε συγκεντρωμένοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι» είπε ο προπονητής της Επανομής.

 

Κατά τα άλλα, στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε ο Καρλάο. Ο Βραζιλιάνος δεν πρόλαβε την προπόνηση και θεωρείται δύσκολο να πάρει χρόνο συμμετοχής την Κυριακή. Εκτός θα μείνουν και οι τραυματίες Βάλντας Τράκις και Βαγγέλης Γεωργίου, ενώ αμφίβολος είναι ο Γιώργος Μαυροματίδης, που προέρχεται από αρκετά μεγάλη απουσία. Αντίθετα, διαθέσιμος είναι ο Γιάννης Γκέσιος, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του, αλλά και ο Χρήστος Καραγιάννης, αφού εκδόθηκε το δελτίο του νεοαποκτηθέντα επιθετικού.

Last modified onΠαρασκευή, 13 Ιανουάριος 2012 20:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep