Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τιμή ο Παναιγιάλειος»

Ο Χρήστος Αθανασόπουλος ανακοινώθηκε από τον Παναιγιάλειο.

Ελεύθερος από την ΑΕΛ έμεινε ο 33χρονος τερματοφύλακας, Χρήστος Αθανασόπουλος και ανακοινώθηκε από τον Παναιγιάλειο με τον οποίο έκανε προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες. Μάλιστα, στις πρώτες του δηλώσεις δήλωσε ότι είναι τιμητικό να φορα τη μελανόλευκη φανέλα.

Η ανακοίνωση του Παναιγιαλείου:

«Η «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ» ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Χρήστου Αθανασόπουλου για τους επόμενους έξι μήνες. Ο μέχρι πρότινος πορτιέρο της Λάρισας, γεννήθηκε στις 10/2/1982 και έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά ποδοσφαιρικά βήματα στον Ατρόμητο Ιωαννίνων. Το καλοκαίρι του 2000 μεταγράφηκε στον Πατραϊκό, όπου έμεινε για τέσσερα χρόνια, ενώ τα δύο επόμενα αγωνίστηκε στην Παναχαϊκή.

Την αγωνιστική περίοδο 2006-07 «έγραψε» 31 συμμετοχές με την Αναγέννηση Άρτας, για να ακολουθήσουν 3,5 χρόνια στην Καλλιθέα, με την οποία είχε 50 συμμετοχές, πριν από την επιστροφή του και πάλι στην Παναχαϊκή. Ακολούθησε ο Αιολικός και την αγωνιστική περίοδο 2012-13 αγωνίστηκε στον Πανηλειακό, όπου έκανε 20 συμμετοχές. Πέρσι αγωνίστηκε στον Ηρακλή Ψαχνών έχοντας 39 συμμετοχές, για να ακολουθήσει η ΑΕΛ ως προτελευταίος «σταθμός» στην καριέρα του πριν την έλευσή του στο Αίγιο.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο 33χρονος τερματοφύλακας τόνισε τα εξής: «Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Ρέλλα, τα μέλη της διοίκησης, τον προπονητή κ. Γκουτσίδη και τους συνεργάτες του για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για έναν ποδοσφαιριστή να φορά την «μελανόλευκη» φανέλα τού ιστορικού Παναιγιάλειου. Από κει και πέρα, δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, γι’ αυτό και το μόνο που έχω να πω είναι σκληρή δουλειά και σκυμμένο κεφάλι για να φτάσουμε τον Παναιγιάλειο εκεί όπου πραγματικά τού αξίζει».

Στα αγωνιστικά, οι Σταυριανός, Σταμογιάννος μπήκαν σε κανονικό ρυθμό και υπολογίζονται από τον Παναγιώτη Γκουτσίδη, ενώ στη διάθεσή του τέθηκαν και οι νεοαποκτηθέντες Αθανασόπουλος, Ρουμπουλάκου.

Σε ό,τι αφορά στον Φουρτάδο, η επίσημη ενημέρωση αναφέρει ότι το πιστοποιητικό συμμετοχής του θα έρθει την Τρίτη, λόγω γραφειοκρατικού προβλήματος που προέκυψε με την πρώην του ομάδα.

Last modified onΣάββατο, 17 Ιανουάριος 2015 00:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep