Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στεφανίδης: «Συναρπαστικό ματς»

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του ΑΟΧ, Μάρκος Στεφανίδης, χαρακτήρισε υποφερτή την απόδοσή της ομάδας του.

Μετά τη νίκη επί της Επισκοπής, ο Στεφανίδης είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιγνίδι, συναρπαστικό πιστεύω που το ευχαριστήθηκαν οι φίλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο. Το γνωρίζαμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα δύσκολο αντίπαλο. Πριν από το ματς. Δεν μεταφέραμε όμως την κρισιμότητά του στους παίκτες μου προκειμένου να μην τους φορτίσουμε με άγχος.
Από ‘κει και πέρα, γνώριζα ότι είναι ένα κομβικό ματς. Αντιμετωπίζαμε μία ομάδα που έχει όμορφη ανάπτυξη παιγνιδιού και μας αρέσει αυτός ο τρόπος καθώς κυκλοφορεί πολύ την μπάλα. Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτό. Η διαφορά ήταν ότι, δεν επιδείξαμε το πάθος που έπρεπε κι ότι δεν γυάλιζε το μάτι το παιδιών όπως σ’ αυτό με την Παναχαϊκή. Δεν ήμασταν καλά συγκεντρωμένοι. Δεν είχαμε κακή απόδοση αλλά υποφερτή θα έλεγα. Έπρεπε να κάνουμε μια υπέρβαση και είπαμε στην πορεία του αγώνα να αλλάξουμε τον σχηματισμό. Κάποια πράγματα μας βγήκαν κάποια όχι. Συγχαρητήρια στην Επισκοπή. Μου άρεσε πολύ σαν ομάδα και συγχαρητήρια στα δικά μας παιδιά έστω κι αν δεν πιάσαμε την απόδοση που θέλαμε».
Γιάννης Γκούμας: "Σημαντικό «διπλό» στο Ρέθυμνο"
Από την πλευρά του ΑΟ Χανιά, δηλώσεις έκανε ο Γιάννης Γκούμας: «Σήμερα καταφέραμε και πήραμε ένα τοπικό ντέρμπι . Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου αλλά και στους αντιπάλους μας γιατί παρουσίασαν μία πολύ καλή ομάδα. Ήταν πολύ σημαντικό διπλό για μας, αυτό στο Ρέθυμνο».

Last modified onΠαρασκευή, 16 Ιανουάριος 2015 22:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep