Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Πρόβλημα με Μουνάφο

Κόπωση ταλαιπωρεί τον Χουάν Μουνάφο και ως εκ τούτου ο Αργεντινός μέσος θα χρειαστεί να μείνει για δύο ημέρες εκτός προπονήσεων ώστε να επανέλθει στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση.

Ο Σάββας Παντελίδης κατά πάσα πιθανότητα θα τον έχει στη διάθεσή του, όπως και τον Διονύση Μακρυδημήτρη, ο οποίος ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς και σίγουρα θα βρίσκεται στην αποστολή για το δύσκολο παιχνίδι της Δευτέρας (16/1) με τη Βέροια. Ο 27χρονος αμυντικός είχε χτυπήσει στο γόνατο στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και μέχρι σήμερα παλεύει για να επανέλθει.

 

Την ίδια ώρα, με ανυπομονησία αναμένεται στην Κομοτηνή ο Μπαλού, ο οποίος βρέθηκε στη Βραζιλία λόγω του χαμού οικογενειακού του προσώπου. Ανάλογα με την κατάσταση που θα βρίσκεται θα αποφασίσει ο Παντελίδης για τη χρησιμοποίησή του ή όχι στην αναμέτρηση της Μακεδονικής πόλης. Αναφορικά με τα μεταγραφικά ζητήματα, οι Θρακιώτες είναι σε αναζήτηση ενός ακραίου επιθετικού, αλλά και αμυντικού μέσου με οργανωτικές ικανότητες, ωστόσο ακόμα δεν έχει βρεθεί ο «εκλεκτός».

Last modified onΠέμπτη, 12 Ιανουάριος 2012 20:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep