Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Άλλα μου είπε και άλλα είδα...»

Ο Μάρκος Δήμος έκανε λόγο για διαφορά φιλοσοφίας με τη διοίκηση του Φωκικού Ο Μάρκος Δήμος έκανε λόγο για διαφορά φιλοσοφίας με τη διοίκηση του Φωκικού

Ο Μάρκος Δήμος επέρριψε στη διοίκηση του Φωκικού την ευθύνη για τη λύση της συνεργασίας τους.

Μετά από... τέσσερις ημέρες συνεργασίας, ο Μάρκος Δήμος αποχώρησε από τον Φωκικό το Σάββατο (3/1). Ο νεαρός τεχνικός μίλησε για την απρόσμενη αυτή εξέλιξη στην «Ώρα της Φωκίδας» και υπογράμμισε πως άλλα του είχε πει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σίμος Παπαδημητρίου όταν συζητούσαν στην Αθήνα και άλλα είδε ο ίδιος στην Άμφισσα όταν έπιασε δουλειά στην ομάδα.

Ο Δήμος είπε αναλυτικά: «Σε καμιά περίπτωση αιτία δεν ήταν το ύψος του μισθού μου. Αυτό με αμοιβαίες υποχωρήσεις θα μπορούσαμε να τα βρούμε. Υπήρχε όμως διαφορά φιλοσοφίας και αυτό δεν έγινε δυνατόν να ξεπεραστεί από μεριάς μου. Άλλο μου είπε ο πρόεδρος κ. Παπαδημητρίου όταν συναντηθήκαμε στην Αθήνα και άλλο είδα όταν ήρθα στην Άμφισσα. Εγώ με αυτές τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις που είδα, δεν θα μπορούσα να δουλέψω και το διαζύγιο θα ήταν σίγουρο σε 2-3 εβδομάδες. Οπότε καλύτερα που έγινε τώρα για να τελειώνουμε».

Last modified onΚυριακή, 04 Ιανουάριος 2015 13:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep