Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ευχαριστίες σε Ψαχνά και οπαδούς

Η διοίκηση του Αχαρναϊκού ευχαρίστησε τον Ηρακλή Ψαχνών για τη φιλοξενία καθώς και τους φίλους της ομάδας του Μενιδίου, που συμπαραστάθηκαν στους παίκτες της.

Ανακοίνωση με την οποία εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τον Ηρακλή Ψαχνών για τη φιλοξενία στον σαββατιάτικο (3/1) μεταξύ τους αγώνα, εξέδωσε η διοίκηση του Αχαρναϊκού. Παράλληλα, οι Μενιδιάτες ευχαρίστησαν και τους φίλους τους που τους ακολούθησαν στην έδρα της ομάδας της Εύβοιας.

Αναλυτικά: «Στα πλαίσια της 11ης Αγωνιστικής της Football League τον Αχαρναϊκό υποδέχτηκε στο γήπεδο του ο Ηρακλής Ψαχνών σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και λόγω των καιρικών συνθηκών, αλλά και ως το πρώτο για το 2015.

Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά για την φιλοξενία την Διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλή Ψαχνών, όπως κάνει άλλωστε κάθε φορά αφού στόχο της είναι να επιβραβεύει όλους όσους στηρίζουν με υγιή τρόπο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Φυσικά ευχαριστούμε θερμά και τους φιλάθλους που βρέθηκαν σε ένα ακόμη εκτός έδρας αγώνα δίπλα στον Αχαρναϊκό με το αποτέλεσμα (0-2) αλλά και τον αγώνα να τους δικαιώνει.

Σας ευχαριστούμε!»

Last modified onΚυριακή, 04 Ιανουάριος 2015 13:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep