Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Λύση συνεργασίας με Κώτσια

Ο Κώστας Κώτσιας αποχώρησε από τον Αγροτικό Αστέρα Ο Κώστας Κώτσιας αποχώρησε από τον Αγροτικό Αστέρα

Παρελθόν αποτελεί από τον Αγροτικό Αστέρα ο Κώστας Κώτσιας.

Η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Κώτσια. Ο 23χρονος αμυντικός κατέγραψε πέντε συμμετοχές φέτος με την ομάδα του Ευόσμου στο Πρωτάθλημα.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται: «Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον 23χρονο αμυντικό Κώστα Κώτσια.
Ο Αγροτικός Αστέρας ευχαριστεί θερμά τον Κώστα για το ήθος, τον επαγγελματισμό και το σθένος που επέδειξε αγωνιζόμενος με τη φανέλα της ομάδας μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στην επαγγελματική του σταδιοδρομία». 

Από την πλευρά του, ο παίκτης δήλωσε: «Φίλες και φίλοι του Αγροτικού Αστέρα, θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου γιατί από την πρώτη στιγμή που φόρεσα την ιστορική πράσινη φανέλα της ομάδας με αγκαλιάσατε και μου δώσατε τη δύναμη και την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου να προσφέρω για την επίτευξη των στόχων της.

Φεύγω κρατώντας τις όμορφες αναμνήσεις, τις επιτυχίες, αλλά και τους φίλους που έκανα τον καιρό της παρουσίας μου στην ομάδα. Ο Αγροτικός Αστέρας είναι πλέον κομμάτι της καρδιάς μου και θέλω να ευχηθώ μόνο επιτυχίες για το μέλλον».

Last modified onΠαρασκευή, 02 Ιανουάριος 2015 14:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep