Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Δήμος στον Φωκικό

Ο Φωκικός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μάρκου Δήμου.

Πριν κλείσει 1,5 μήνα με υπηρεσιακό προπονητή ο Φωκικός εντόπισε τελικά τον διάδοχο του Γιώργου Μαραντά. Ο λόγος για τον 42χρονο, Μάρκο Δήμο, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση και θα κάνει ντεμπούτο απέναντι στην ομάδα του πρώην συμπαίκτη του, Γιώργου Κούτση, τον Ολυμπιακό Βόλου!

Ως πρώτος προπονητής ο Μάρκος Δήμος είχε βρεθεί στον πάγκο του Εθνικού τη σεζόν 2010-11 (2 αγώνες πρωταθλήματος), ενώ πέρυσι θήτευσε στον Ιωνικό (10 νίκες - 7 ισοπαλίες - 2 ήττες).

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα φόρεσε τη φανέλα των Προοδευτικής, Ακράτητου, Χαλκηδόνας, Ατρομήρου, Θρασύβουλου και Εθνικού.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Την πρόσληψη του Μάρκου Δήμου ανακοινώνει η ΠΑΕ ΦΩΚΙΚΟΣ. Ο 42χρονος τεχνικός είναι κάτοχος UEFA Pro όπως ορίζει ο κανονισμός της ΕΠΟ».

Μετά την πρόσληψη του Δήμου ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σίμος Παπαδημητρίου δήλωσε: «Όπως είχα πει στο παρελθόν ήθελα για τον Φωκικό ένα νέο, φιλόδοξο προπονητή ο οποίος να είχε δίπλωμα Uefa Pro και έτσι τελικά πράξαμε. Είχα και το καλοκαίρι επαφή με τον κ. Μάρκο Δήμου και φτάσαμε πολύ κοντά σε συμφωνία αλλά στο παρά πέντε τελικά δεν καταφέραμε να συνεργαστούμε για λόγους γραφειοκρατίας.

Τον καλωσορίζω και από εδώ και εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του. Συνεργάτης του στην ομάδα θα είναι ο Γιάννης Λύτρας και γυμναστής/προπονητής τερματοφυλάκων ο Παναγιώτης Μακρής. Όπως είπα και το πρωί ο νέος προπονητής ξεκινάει ήδη τις επαφές με ποδοσφαιριστές ώστε μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου να ξεκινήσουν άμεσα οι πρώτες κινήσεις».

Δήμος: «Θα μείνουμε στην κατηγορία»

Ο Μάρκος Δήμος από την πλευρά του ανέφερε:

«Χρόνια Πολλά σε όλο τον κόσμο και ιδιαιτέρως στον κόσμο του Φωκικού. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά για μας λόγω και της θέσης που μας βρίσκει ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, ωστόσο πιστεύω πολύ στην ομάδα.

Από το καλοκαίρι είχα επαφή με τον κ. Παπαδημητρίου αλλά χαίρομαι που έστω και καθυστερημένα καταφέραμε να καταλήξουμε σε συμφωνία. Ο Φωκικός έχει μια νεανική ομάδα η οποία θα είναι και η βάση μας και με την διάθεση των παιδιών αυτών, τη δική μου δουλειά και την στήριξη του κόσμου θα πετύχουμε στον στόχο μας που είναι πρωτίστως η σωτηρία.

Το πρωτάθλημα θα είναι από εδώ και πέρα Μαραθώνιος και θα χρειαστούμε πολλές αντοχές αλλά και διάθεση που είναι χαρακτηριστικό των νεανικών ομάδων. Θα θεωρήσουμε το νεανικό μας σχήμα λοιπόν ως πλεονέκτημα και βάζοντας την εμπειρία μας θα προσφέρουμε όσα μπορούμε».

 

Last modified onΤρίτη, 30 Δεκέμβριος 2014 20:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep