Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Αδράνεια στον Φωκικό

Δύο μήνες ψάχνει προπονητή η ομάδα της Άμφισσας και παράλληλα αναζητά παίκτες από Super League (!) χωρίς πλάνο από νέο τεχνικό.

Καθησυχαστικός είναι ο πρόεδρος του Φωκικού, Σίμος Παπαδημητρίου, για το θέμα της εύρεσης προπονητή, αλλά και της ενίσχυσης της ομάδας της Άμφισσας στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Σε δηλώσεις του που δημοσιεύθηκαν στην επίσημη σελίδα του συλλόγου άφησε αιχμές για αυτοπροβολή προπονητών (μάλιστα έγινε αναφορά στον Νίκο Γκουλή, ο οποίος απάντησε αρνητικά) μέσα από συζητήσεις με τους ανθρώπους του Φωκικού, ενώ ο ίδιος έχει μιλήσει με πάρα πολλούς τεχνικούς σε αυτούς τους σχεδόν δύο μήνες που λύθηκε η συνεργασία με τον Γιώργο Μαραντά. Μάλιστα υποστηρίζει πως από τη «μεγάλη λίστα» που διαθέτει έχουν μείνει έξι ονόματα που θα χρειαστεί ακόμη μερικές μέρες για να καταλήξει σε ένα από αυτά.

Για το θέμα της ενίσχυσης τόνισε πως θα προχωρήσει μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου την Κυριακή και, φυσικά, χωρίς να υπάρχει πλάνο βασισμένο πάνω σε συνεννοήση με τον νέο προπονητή της ομάδας που αναμένεται να τους βρει... έτοιμους.

Παράλληλα μίλησε για αδικία στην βαθμολογική θέση του Φωκικού και για το πρόγραμμα που δεν ευνοεί την ομάδα, ενώ ουσιστικά τελειώνει ο πρώτος γύρος και οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Last modified onΤρίτη, 30 Δεκέμβριος 2014 15:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep