Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παρελθόν Κουτσοσπύρος, Γεωργίου!

Ο Αιγινιακός έλυσε τη συνεργασία του και με τους Χρήστο Κουτσοσπύρο, Βαγγέλη Γεωργίου!

Ημέρα αποδεσμεύσεων ήταν η Παρασκευή (19/12) για τον Αιγινιακό. Και αν η λύση της συνεργασίας με τον Γιάν Μπλάζεκ ήταν αναμενόμενη (για την αποχώρησή του είχατε ενημερωθεί από το flnews.grτις 5 Δεκεμβρίου), οι άλλες δύο αποχωρήσεις δεν ήταν. Και αυτό γιατί τα συμβόλαιά τους έλυσαν οι Χρήστος Κουτσοσπύρος, Βαγγέλης Γεωργίου!

Ο 33χρονος επιθετικός ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας από τη βόρεια Πιερία με 9 ματς και 2 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ πέρυσι είχε βρει 9 φορές δίχτυα σε 23 εμφανίσεις. Ο Γεωργίου την περσινή σεζόν έπαιξε σε 21 ματς πρωταθλήματος, όμως φέτος είχε μόλις μία 15λεπτη συμμετοχή στη Football League. Η αποχώρηση του πρώτου ασφαλώς και προκαλεί μεγαλύτερη έκπληξη, γιατί μετά την ήττα (2-1) από τον Ολυμπιακό Βόλου δήλωνε ότι θα έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να βοηθήσει τους «κυανόλευκους» να ανακάμψουν...

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Αιγινιακός ανακοινώνει πως λύθηκε, κοινή συναινέσει, η συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές: Blazek Jan, Χρήστο Κουτσοσπύρο και Γεωργίου Βαγγέλη. Η Π.Α.Ε.τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στη καριέρα τους».

 

Last modified onΣάββατο, 20 Δεκέμβριος 2014 00:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep