Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ήρθαν στα χέρια!

Επεισοδιακό το Δημοτικό Συμβούλιο στη Λαμία. Δήλωση Παπαϊωάννου για την επίλυση του ζητήματος.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαμιέων συνεδρίασε την Παρασκευή (19/12) και η ένταση δεν έλειψε, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «efthia.gr». Το «παρών» έδωσαν οπαδοί της Λαμίας, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για το ιδιωτικό συμφωνητικό που εστάλη στην ΠΑΕ, ενώ ήρθαν στα χέρια ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλάθλων, Γιώργος Σγαντζούρης με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ροδίτσας, Δημήτρη Τσεκούρα!

Λίγη ώρα αργότερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Πανουργιάς Παπαϊωάννου δήλωσε:

«Με ικανοποίηση πληροφορήθηκα την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την επίλυση του ζητήματος του γηπέδου και περιμένω με ενδιαφέρον να υλοποιηθεί αυτή, με όρους βιώσιμους, για τον προγραμματισμό της ομάδας.

Παράλληλα ευχαριστώ όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και από τα βάθη της καρδιά μου τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ο οποίος παρευρέθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δείχνοντας την αμέριστη αγάπη του προς το Σύλλογο».

Σημειώνεται ότι το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να παραχωρήσει το ΔΑΚ ως το τέλος της περιόδου με όρους που θα περιγραφούν σε νέο συμφωνητικό και το οποίο θα συνταχθεί με τις προτάσεις των νομικών εκπροσώπων των δύο πλευρών, αλλά και της διαπαραταξιακής επιτροπής του Δήμου την προσεχή εβδομάδα.

Last modified onΠαρασκευή, 19 Δεκέμβριος 2014 22:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep