Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να μην παρασυρθούμε»

Οι συνεργάτες του Περικλή Αμανατίδη, Σήφης Μωυσίδης, Ηλίας Τζιόκας μίλησαν για το επόμενο παιχνίδι του Αγροτικού Αστέρα.

Την Αναγέννηση Καρδίτσας θα αντιμετωπίσει ο Αγροτικός Αστέρας την Κυριακή (21/12, 16:00), με τον Περικλή Αμανατίδη να αντιμετωπίζει μία εκ των πρώην ομάδων που έχει καθοδηγήσει. Το κλίμα είναι το καλύτερο δυνατό έπειτα από τη νίκη (1-0) σε βάρος του Εθνικού Σερρών, αλλά οι συνεργάτες του έμπειρου προπονητή, Σήφης Μωυσίδης, Ηλίας Τζιόκας συνέστησαν προσγείωση. Αμφότεροι έδωσαν συνέντευξη στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Αναλυτικά:

Σήφη, σε εξέπληξε η δύναμη και η ενέργεια των ποδοσφαιριστών μας στην πρόσφατη αναμέτρηση με τον Εθνικό Σερρών, παρά το "βαρύ" αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχόπτωσης;

Μωυσίδης: «Δεν ήταν έκπληξη, γιατί δουλέψαμε με συγκεκριμένο πρόγραμμα, ώστε οι ποδοσφαιριστές να είναι φρέσκοι και σωματικά έτοιμοι για τις ιδιαίτερες συνθήκες του αγωνιστικού χώρου. Πιστεύω, όμως, ότι υπήρξε και ψυχική συνέργεια για το δυναμισμό και την αποφασιστικότητα που επέδειξαν. Ήθελαν πάρα πολύ τη νίκη και είμαι χαρούμενος που έπαιξαν με τη ψυχή τους».

Από πλευράς φυσικής κατάστασης, πιστεύεις ότι θα αντεπεξέλθουν στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση, το οποίο έρχεται μέσα τόσο μικρό χρονικό διάστημα;

Μωυσίδης: «Είμαι σίγουρος ότι θα αντεπεξέλθουν, γιατί προετοιμαστήκαμε από πριν για αυτή την περίοδο των τριών αγώνων σε οκτώ ημέρες. Εξάλλου, είναι ένα πρόβλημα που υφίσταται για όλες τις ομάδες και εκτιμώ ότι οι πιο έμπειρες ξέρουν πώς να το διαχειριστούν».

Ηλία, η αναμέτρηση με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα έρχεται μόλις τέσσερις μέρες μετά την αναμέτρηση με τον Εθνικό. Σε προβληματίζει το μικρό χρονικό διάστημα προετοιμασίας για το συγκεκριμένο αγώνα;

Τζιόκας: «Σίγουρα είναι μία πρόκληση να πρέπει να προετοιμάσεις τακτικά και αγωνιστικά μία ομάδα για τον επόμενο αντίπαλό της σε διάστημα τριών ημερών, έχοντας πίσω σου και ένα ιδιαίτερα κοπιαστικό παιχνίδι, όπως αυτό της περασμένης Τετάρτης. Η δουλειά μας, όμως, είναι αυτή και πρέπει να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τη δυσκολία».

Ο Αστέρας στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές πέτυχε τρεις νίκες, αλλά υπήρξε και η κακή παρένθεση της ήττας από το Φωκικό. Σε σύγκριση με εκείνο το παιχνίδι στην Άμφισσα, τι πρέπει να κάνουν καλύτερα οι ποδοσφαιριστές μας, ώστε να έχουν περισσότερες πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα στην Καρδίτσα;

Τζιόκας: «Χρειάζεται μεγαλύτερη συγκέντρωση. Διαπιστώσαμε και δουλέψαμε πάνω στα λάθη μας από το παιχνίδι με το Φωκικό και φάνηκε η βελτίωση στην αναμέτρηση με τον Εθνικό Σερρών. Όμως, ένα εκτός έδρας παιχνίδι κρύβει απρόβλεπτες παγίδες και εμείς πρέπει να μην παρασυρθούμε. Ανεξάρτητα από το αν οι ευκαιρίες γίνονται γκολ ή όχι, ανεξάρτητα από το αν προκληθεί εκνευρισμός και ανεξάρτητα από την έκβαση του σκορ, εμείς οφείλουμε να έχουμε τη συγκέντρωση μας σε πολύ υψηλό επίπεδο».

Last modified onΠαρασκευή, 19 Δεκέμβριος 2014 18:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep