Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Είμαι εδώ δυνατός»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Θωμάς Γράφας δήλωσε αναρμόδιος να μιλήσει για τις άδειες εξέδρες.

Για τις άδειες εξέδρες, τις μεταγραφές, την προπονητολογία και την έλευση του Νίκου Αργυρούλη που έφερε ηρεμία μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Φωκικό ο Θωμάς Γράφας. Αντέδρασε, μάλιστα, όταν ρωτήθηκε αν τον επηρεάζουν τα σενάρια περί άλλων προπονητών και είπε: «Όποιος δεν με θέλει, ας με απολύσει».

Αρχικά ο Γράφας δήλωσε:

«Ήταν ένα παιχνίδι που χρειαζόμασταν την νίκη για να παραμείνουμε εντός στόχων. Η νίκη μας ήταν δίκαιη. Στο τέλος αυτό που μετράει για μας είναι το τρίποντο. Θέλαμε να πετύχουμε ένα ακόμη γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα την Δευτέρα. Τελειώνοντας να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από το θέαμα που προσέφερε η ΑΕΛ:

«Μέχρι ενός σημείου ήμασταν καλοί. Στο ποδόσφαιρο, όμως δεν μετράει πλέον το θέαμα, αλλά η ουσία. Αν παρουσιάζαμε καλό θέαμα και χάναμε 1-0 τις θα λέγατε; Η ΑΕΛ για 90 λεπτά δεν κινδύνευσε εκτός της φάσης του 30ου λεπτού. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. Πλέον παίζει και ο αντίπαλος. Υπάρχουν τακτικές, όλοι είναι διαβασμένοι. Ο Φωκικός ήξερε τι θα αντιμετωπίσει, δεν βρήκε κάτι άγνωστο. Δεν υπάρχει τίποτα εύκολο. Δείτε τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Για κανέναν δεν είναι τίποτα εύκολο».

Σε σχόλιο δημοσιογράφου για τις άδειες εξέδρες και ότι θύμιζαν πέτρινα χρόνια, είπε:

«Εσείς είστε από εδώ. Εγώ είμαι αναρμόδιος να απαντήσω. Είχαμε προβλήματα το προηγούμενο διάστημα, αλλά σε τρία ματς πήραμε επτά πόντους και αν δεν κάνω λάθος είμαστε εντός τριάδας. Πρέπει να βελτιωνόμαστε κάθε εβδομάδα, να γινόμαστε καλύτεροι με ηρεμία. Την παρούσα στιγμή μετρά η ουσία και όχι το θέαμα».

Για την απαξίωση του κόσμου:

«Καλύτερα να απαντήσω για το αγωνιστικό κομμάτι. Δεν ξέρω αν ο κόσμος θέλει κάτι άλλο ή νιώθει πικρία. Δεν είναι αρμοδιότητα δική μου».

Για το αν έχει εισηγηθεί μεταγραφές:

«Να ξέρετε ότι είμα σε επικοινωνία σε καθημερινή βάση με τον μεγαλομέτοχο. Βέβαια θα ενισχυθούμε. Η ΑΕΛ ξεκίνησε ενισχυμένη. Εκεί που πρέπει θα αποκτηθούν παίκτες εγνωσμένης αξίας».

Για την προπονητολογία και αν τον απασχολεί:

«Είμαι εδώ και δυνατός. Αν κάποιος έχει πρόβλημα να με απολύσει. Εγώ είμαι εδώ. Για να είμαι εδώ με όσα έχουν ακουστεί είμαι δυνατός. Ας μου δείξει την έξοδο όποιος δεν με θέλει. Όταν έφυγα από την προηφούμενη ομάδα έγραφαν όλοι ότι πάω στα Χανιά. Θα ασχοληθώ με το τι γράφουν; Γι' αυτό είμαι εδώ».

Για το βελτιώθηκε το κλίμα το τελευταίο διάστημα:

«Έχω δεχτεί πολλές ερωτήσεις πώς θα φτιάξει το κλίμα ή η ψυχολογία. Αυτά δεν τα φτιάχνουν τα λόγια. Το φάρμακο είναι η νίκη. Δόξα τω Θεό έχουμε δύο νίκες και μία ισοπαλία. Και ξέρετε κάτι; Από την πρώτη στιγμή λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Έτσι έχω μάθει. Ο Αργυρούλης έφερε ηρεμία στην ομάδα. Όχι γιατί είναι ο Αργυρούλης, ο κάθε Αργυρούλης να ήταν. Ούτε ευχολόγια κάνω. Εξάλλου τον προπονητή μόνο το αποτέλεσμα τον σώζει. Βαδίζουμε σε σωστό δρόμο».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΠαρασκευή, 19 Δεκέμβριος 2014 02:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep