Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Θα κινηθεί για αμυντικό χαφ

  • Written by 
  • Published in ΑΕΚ
  • 0 comments
Ο τραυματισμός του Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο αλλάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό στην ΑΕΚ Ο τραυματισμός του Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο αλλάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό στην ΑΕΚ

Προτεραιότητα αποτελεί πλέον για την ΑΕΚ η απόκτηση αμυντικού χαφ.

Ο τραυματισμός του Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο στην αναμέτρηση με τον Φωστήρα αλλάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ. Ο Ισπανός μέσος, που υπέστη ρήξη μηνίσκου και θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι εβδομάδες, πράγμα που σημαίνει ότι ο τεχνικός Τραϊανός Δέλλας θα στερηθεί τις υπηρεσίες μίας πολύτιμης μονάδας σε μία κρίσιμη περίοδο.

Η εξέλιξη αυτή καθιστά αναγκαία την ενίσχυση της ΑΕΚ με την απόκτηση μεσοαμυντικού. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι άνθρωποι της αθηναϊκής ομάδας σχεδίαζαν να προχωρήσουν σε μία τέτοια μεταγραφή, όμως πλέον είναι υποχρεωμένοι να κινηθούν άμεσα για να καλύψουν το κενό που δημιουργείται.

Με δεδομένο ότι υπάρχει διαθέσιμη μόνο μία θέση μη κοινοτικού παίκτη αλλά και ότι θα γίνει προσπάθεια για να αποκτηθεί και επιθετικός, δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να κινηθεί για Έλληνα μέσο. Μάλιστα, κάποιες πηγές αναφέρουν ότι ενδεχομένως να τεθεί και πάλι θέμα επιστροφής του Κώστα Κατσουράνη.

Last modified onΠέμπτη, 18 Δεκέμβριος 2014 10:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep