Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τίποτα δεν πάει καλά»

Ο Μουράτ Σεροπιάν έκανε λόγο για δύσκολες στιγμές...

Εμφανώς απογοητευμένος από την εντός έδρας ήττα (1-0) από τον Αχαρναϊκό ο προπονητής του Παναιγιαλείου, Μουράτ Σεροπιάν δήλωσε:

«Τα παιδιά κάνουν προσπάθεια, όμως τίποτα δεν πάει καλά. Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε και θα το κάνουμε. Ξέρουμε ότι όλοι είναι πικραμένοι, κανείς δεν θέλει να χάνουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε περισσότερο αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να προσπαθήσουμε, είναι δύσκολες για όλους μας αυτές οι στιγμές. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Αχαρναϊκό για τη νίκη του, είναι δύσκολη και σκληροτράχηλη ομάδα».

Ο Βασίλης Μπούνας ανέφερε:

Η ομάδα περνάει δύσκολες μέρες καθώς απομακρυνθήκαμε από το στόχο μας, ενώ με το ρεπό που ακολουθεί τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα. Η πίεση μεγαλώνει, ενώ στην συνέχεια έχουμε το τοπικό ντέρμπι (με Παναχαϊκή) στο οποίο θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε. Πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν και να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα.

Πρέπει να ανταποκριθούμε όλοι σε αυτό που θέλουμε. Σήμερα ήμασταν άτυχοι, δεν είχαμε καλή απόδοση και ξέρουμε όλοι πως είναι πολύ δύσκολο να γυρίσεις αποτέλεσμα σε αυτή την κατηγορία. Ο χρόνος θα δείξει πού θα μας βγάλει, εμείς πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».

Last modified onΚυριακή, 14 Δεκέμβριος 2014 19:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep