Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ουδέν σχόλιον για τις άδειες κερκίδες...»

Ο Σίμος Παπαδημητρίου απένειμε τα εύσημα στον Γιάννη Λύτρα για τη βελτίωση της ομάδας Ο Σίμος Παπαδημητρίου απένειμε τα εύσημα στον Γιάννη Λύτρα για τη βελτίωση της ομάδας

Ο Σίμος Παπαδημητρίου μίλησε στο flnews.gr για το θέμα του νέου προπονητή, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τις άδειες κερκίδες στο ματς με τον Αγροτικό Αστέρα.

«Ως την επανέναρξη του Πρωταθλήματος ή και ενδεχομένως μέχρι την ολοκλήρωση των δύο αγώνων που απομένουν για τη διακοπή, θα έχει βρεθεί ο νέος προπονητής», είπε στο flnews.gr ο πρόεδρος του Φωκικού, Σίμος Παπαδημητρίου. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Άμφισσας επεσήμανε ότι βρίσκεται σε επαφές με τεχνικούς που είναι υποψήφιοι να διαδεχθούν τον Γιώργο Μαραντά στον πάγκο: «Συζητάω με προπονητές και αναζητώ την καλύτερη δυνατή λύση για την ομάδα».

Πάντως, ο Παπαδημητρίου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Λύτρα που έχει αναλάβει την ευθύνη της καθοδήγησης της ομάδας μετά την αποχώτηση του Μαραντά: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον Λύτρα. Από τη στιγμή που πήρε την ομάδα, αυτή έχει παρουσιάσει θεαματική άνοδο και βελτίωση. Πήγαμε πολύ καλά στα παιχνίδια με τον Ηρακλή, στο οποίο μας αδικεί το σκορ, με τον Απόλλωνα 1926 και τον Αγροτικό Αστέρα. Ο Φωκικός έχει ανακάμψει και βρίσκεται σε καλό δρόμο».

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει τις άδειες κερκίδες στο ματς της Παρασκευής (12/12) απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα, αρκέστηκε να πει «ουδέν σχόλιον». Πάντως, ο προβληματισμός στη διοίκηση είναι έντονος καθώς το γεγονός ότι διατέθηκαν μόλις 45 εισιτήρια στο ματς, καταδεικνύει ότι ο κόσμος δεν στηρίζει την ομάδα όσο θα ήθελαν οι ιθύνοντες.

Last modified onΣάββατο, 13 Δεκέμβριος 2014 11:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep