Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Προσπαθούμε να επιβιώσουμε»

Ο Πέτρος Δημητρίου στη συνέντευξη Τύπου Ο Πέτρος Δημητρίου στη συνέντευξη Τύπου

 

Τι δήλωσε ο Πέτρος Δημητρίου

Την ευχή του να βρεθεί μία λύση στο οικονομικό πρόβλημα του ταλανίζει τον Εθνικό Αστέρα, εξέφρασε ο Πέτρος Δημητρίου, διότι όπως τόνισε είναι αμαρτία μία ομάδα τέτοιων προδιαγραφών να μην διεκδικεί την άνοδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων»: «Εμείς δεν είμαστε η ομάδα που είχαμε. Εχουν φύγει 15 παίκτες, έχουμε να κάνουμε προπόνηση 15 μέρες! Ευτυχώς ο αντίπαλος δεν πίστεψε ότι μπορεί να πάρει το παιχνίδι. Φοβήθηκε ότι είναι μία δύσκολη έδρα. Δεν τον πήραμε όμως εμείς τον βαθμό, μας τον έδωσε ο αντίπαλος. Εμείς είχαμε παίκτες μεγάλων προδιαγραφών, όπως ο Καούνος, αλλά τώρα έχουν φύγει. Ούτε που τους θυμάμαι και όλους... Δυστυχώς μετά το 60 τα παιδιά κρέμασαν στην κυριολεξία διότι έχουν να κάνουν προπόνηση μετά από τον αγώνα με την Παναχαϊκή. Η κώπωση έχει βαρύνει τα πόδια τους. Είναι απλήρωτα και για αυτό δεν γυμνάζονται».

Εν συνεχεία ο Πέτρος Δημητρίου εξήγησε ότι ήταν αναγκασμένος να κάνει αλχημείες για να συνθέσει την ενδεκάδα του: «Επαιξαν για πρώτη φορά ο Σκαρτσίλας και ο Παπαθανασίου ως αμυντικό χαφ, παίκτες που δεν έχουν ομοιογένεια στο χώρο του κέντρου. Παρόλα αυτά είναι μεγάλη η προσπάθεια τους. Εύχομαι να βρεθεί λύση. Δυστυχώς μία ομάδα που θα έπρεπε να τη χαίρονται όλοι, με μία τιμωρία άνευ λόγου και αιτίας και τα προβλήματα που έχει δεν βρίσκεται πλέον στις πρώτες θέσεις. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή είμαστε μία ομάδα που προσπαθεί να επιβιώσει. Κάθε εβδομάδα χάνονται παίκτες, και η ομάδα μειώνεται. Δίνω ευκαιρίες πλέον σε μικρά παιδιά, σήμερα έπαιξαν ο Κασνέτση και ο Γιακούπι και όπως βλέπω αυτό το πράγμα θα συνεχιστεί».


Τους παίκτες του Εθνικού Αστέρα εκπροσώπησε ο Λεωνίδας Κασνέτση: «Κατ' αρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς για την ευκαιρία που μου έδωσε σήμερα. Παλέψαμε παρά τις δυσκολίες που είχαμε. Είχαμε ευκαιρίες, όπως και ο αντίπαλος. Εχουμε πολλά προβλήματα αλλά είναι θετικό ότι είμαστε μία οικογένεια και συνεχίζουμε. Εύχομαι καλή ανάρρωση στον κόουτς».

Last modified onΚυριακή, 08 Ιανουάριος 2012 18:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep