Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Είναι πιο έμπειροι, έχουν προβάδισμα»

Ο Μιχάλης Ζιώγας ζήτησε από τον κόσμο του Πιερικού να βοηθήσει την ομάδα κόντρα στον Αιγινιακό Ο Μιχάλης Ζιώγας ζήτησε από τον κόσμο του Πιερικού να βοηθήσει την ομάδα κόντρα στον Αιγινιακό

Ο Μιχάλης Ζιώγας μίλησε στο flnews.gr για το ντέρμπι του Πιερικού με τον Αιγινιακό.

Ο Πιερικός θα υποδεχθεί την Κυριακή (14/12) τον Αιγινιακό σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα του Σταύρου Διαμαντόπουλου έχει προβάδισμα, χάρη στην εμπειρία των παικτών της. Αυτό ανέφερε στον flnews.gr ο τεχνικός των «μελανόλευκων» Μιχάλης Ζιώγας, που πάντως τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.

«Ο αγώνας του Πιερικού με τον Αιγινιακό είναι ντέρμπι. Απέναντί μας θα βρούμε μία ομάδα με ποιοτικούς παίκτες και με πολύ έμπειρο προπονητή. Έχουμε δύσκολο έργο. Φυσικά, θα αντιμετωπίσουμε το ματς με τη δέουσα σοβαρότητα, όπως άλλωστε αρμόζει στην ομάδα μας, προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη, την οποία χρειαζόμαστε. Προετοιμαζόμαστε εντατικά για τον αγώνα και οι παίκτες θα κάνουν το καλύτερο δυνατό ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», είπε αρχικά ο Ζιώγας.

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει φαβορί, ο Λαρισαίος προπονητής σημείωσε: «Όπως ήδη είπα, ο Αιγινιακός έχει πεπειραμένους παίκτες, με πολλές παραστάσεις. Κατά τη γνώμη μου, το γεγονός ότι οι αντίπαλοί μας είναι πιο έμπειροι, τους δίνει προβάδισμα. Εμείς, όμως, δεν στεκόμαστε σε αυτό και θα αναζητήσουμε τη νίκη. Ζητάμε και τη βοήθεια του κόσμου μας, προκειμένου να τα καταφέρουμε».

Στα αγωνιστικά, τέλος, μοναδικός απών από τη συνάντηση με τον Αιγινιακό, θα είναι ο τραυματίας Αλέξανδρος Κατσιαμήτας.

Last modified onΠαρασκευή, 12 Δεκέμβριος 2014 12:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep