Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιβεβαίωση για Μαυρουδή, Αγγελίδη

Ο Κώστας Αγγελίδης υπογράφει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο Ο Κώστας Αγγελίδης υπογράφει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο

Απόλυτη επιβεβαίωση του flnews.gr με την αποχώρηση Μαυρουδή και την προαγωγή Αγγελίδη στον Εθνικό Σερρών.

Ο Παναγιώτης Μαυρουδής αποχώρησε από τον Εθνικό Σερρών επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, ενώ στην πρώτη ομάδα προωθήθηκε ο Κώστας Αγγελίδης από τους Νέους. Η διοίκηση της μακεδονικής ΠΑΕ ανακοίνωσε τα παραπάνω, για τα οποία το flnews.gr είχε ενημερώσει από την Πέμπτη (11/12) τους αναγνώστες του.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της ΠΑΕ Σέρρες υπέγραψε σήμερα ο Κώστας Αγγελίδης που είναι γεννημένος το 1996 και αγωνίζεται στην ομάδα των Νέων.

Η σκληρή δουλειά, οι δυνατότητες και το πολύ καλό πρωτάθλημα που διανύει φέτος ο νεαρός ποδοσφαιριστής έπεισαν τον Μάκη Κατσαβάκη να κάνει θετική την εισήγηση του και τον παίκτη να υπογράφει το επαγγελματικό του συμβόλαιο.

Παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο 19 χρόνος Μαυρουδής Παναγιώτης που προσωπικοί λόγοι τον αναγκάζουν μα μετακομίσει και να διαμένει στην πόλη της Θεσσαλονίκης».

Last modified onΠαρασκευή, 12 Δεκέμβριος 2014 11:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep