Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Τριάδα - κριτήριο

Τα τρία προσεχή παιχνίδια της Ερμιονίδας θα κρίνουν και την ενίσχυση του ρόστερ.

Η θέση στην οποία θα βρίσκεται η Ερμιονίδα μετά τη 10η αγωνιστική θα κρίνει και τις κινήσεις ενίσχυσης στη χειμερινή περίοδο μεταγραφών. Θεωρείται, πάντως, δεδομένο ότι θα γίνουν μέχρι τέσσερις προσθήκες, κυρίως μεσοεπιθετικά.

Χθες η ΠΑΕ ανακοίνωσε τις αποχωρήσεις των Μηνά Τζανή, Χρήστου Πουρή: «Η Α.Ε. Ερμιονίδας Π.Α.Ε. ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τους ποδοσφαιριστές Χρήστο Πουρή και Μηνά Τζανή. Ο σύλλογος τούς ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή επιτυχία στις μελλοντικές τους επιλογές», και απομένει η σχετική ανακοίνωση για τους Μπουσινάκη, Γυφτοκώστα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές που έλυσαν τα συμβόλαιά τους πριν την προπόνηση αποχαιρέτησαν τους πρώην συμπαίκτες τους. Σημειώνεται ότι λόγω της καταρρακτώδους βροχής το πρόγραμμα εκτελέστηκε στο γήπεδο της Ερμιόνης, κάτι που θα γίνει και την Πέμπτη (11/12), ώστε να μην επιβαρυνθεί ο αγωνιστικός χώρος στο Κρανίδι. Εκτός πλάνων βρίσκεται ο Λίτσης, όμως από την Πέμπτη (11/12) αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό ο Συμελίδης.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την ΑΕΚ ξεκίνησε και ήδη αυτά παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση.

Last modified onΤετάρτη, 10 Δεκέμβριος 2014 19:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep