Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Βόμβα» αποχώρησης Πόνσε

Παρελθόν από τον Παναιγιάλειο ο Σέρχιο Πόνσε!

Αποδεσμεύση - έκπληξη έγινε την Τετάρτη (10/12) στον Παναιγιάλειο. Ο λόγος για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, Σέρχιο Πόνσε, ο οποίος σύμφωνα με την ΠΑΕ ζήτησε να αποχωρήσει από τους «μελανόλευκους» λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος, το οποίο δεν μπορούσε να τον κρατήσει άλλο στη χώρα μας. Το αίτημά του έγινε αποδεκτό, οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους και ο ίδιος δήλωσε:

«Ευχαριστώ κάθε άνθρωπο που γνώρισα εδώ στο Αίγιο, από τον πιο απλό φίλαθλο μέχρι τον πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη τής διοίκησης της ομάδας. Όμως, ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα με αναγκάζει να επιστρέψω στην πατρίδα μου, διότι πάνω απ’ όλα βάζω την οικογένειά μου. Έχω πολλά χρόνια που ζω μακριά από τους γονείς μου και αυτό μου έχει στοιχίσει… Είμαι πολύ στενοχωρημένος που φεύγω από μια ομάδα, από την οποία είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος και ευχαριστημένος.

Γνωρίζω πως ήμουν ένας σημαντικός παίκτης για τον Παναιγιάλειο, όμως θέλω να με καταλάβετε και να με συγχωρήσετε. Θέλω να γνωρίζετε πως, σε περίπτωση που ξεπεράσω το πρόβλημά μου, εύχομαι και επιθυμώ να επιστρέψω στο Αίγιο, καθώς οφείλω να πω δημοσίως πως ο Παναιγιάλειος είναι ο μοναδικός σύλλογος που μου συμπεριφέρθηκε τόσο σωστά όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζομαι στην Ελλάδα».

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής έπαιξε σε πέντε αγώνες πρωταθλήματος και δύο Κυπέλλου, μετρώντας τέσσερα ματς στο βασικό σχήμα. Θεωρείται δεδομένο ότι πλέον ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναιγιαλείου αλλάζει.

 

Last modified onΤετάρτη, 10 Δεκέμβριος 2014 17:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep