Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αποδεκατισμένη η Επανομή

Δύσκολη η αποστολή των «πράσινων» με την Παναχαϊκή


Με στόχο τη διατήρηση του αήττητου της έδρας, η Αναγέννηση Επανομής φιλοξενεί την Δευτέρα (09/01) την Παναχαϊκή στο «Νίκος Σαράφης» (15:00, OTE TV). Οι «πράσινοι» μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Εθνικό Αστέρα θα κυνηγήσουν κάτι καλύτερο απέναντι στους ενισχυμένους και φιλόδοξους Πατρινούς, αλλά το έργο προμηνύεται δύσκολο, από τη στιγμή που ο Αλέκος Βοσνιάδης αντιμετωπίζει πληθώρα απουσιών.

Συγκεκριμένα, δίπλα στους Καρλάο (παραμένει στη Βραζιλία), Γεωργίου, Μαυροματίδη (τραυματίες) και Μπεκιάρη (ανέτοιμος), αμφίβολοι είναι οι Βάλντας Τράκις (σφίξιμο στον δικέφαλο), Κώστας Γεωργιάδης (ενοχλήσεις στη μέση) και Αντρέι Μπούτρικς (έχει χάσει έδαφος). Επίσης, δεν είναι βέβαιο ότι θα έχει εκδοθεί το δελτίο του νεοαποκτηθέντα, Τάσου Παγώνη, λόγω διαδικαστικού κωλύματος, ενώ δεν υπολογίζεται ο Βραζιλιάνος μέσος, Τιάγκο Μαρίν, που συμφώνησε ήδη με την Ουμπεράμπα και το συμβόλαιό του θα λυθεί τις επόμενες μέρες.

Στην αποστολή της Επανομής μετέχουν οι Φιρινίδης, Ασλανίδης, Πεχλιβανίδης, Παπαζούδης, Κουρδάκης, Καραμανλής, Κάτσε, Ναλμπάντης, Πολίτης, Γκέσιος, Δεινόπαπας, Παπαδόπουλος, Παγώνης, Χουνουζίδης, Γεωργιάδης, Κουλίδης, Τράκις, Μπαλασάς και Μπούτρικς.

Last modified onΚυριακή, 08 Ιανουάριος 2012 17:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep