Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πολλά σημάδια βελτίωσης»

Θέμα χρόνου η αποχώρηση Ναουμτσέφσκι από τον Αιγινιακό.

Τη δεύτερη εντός έδρας ήττα του γνώρισε την Κυριακή (07/12) ο Αιγινιακός και δεν μπόρεσε να πάρει απέναντι στην ΑΕΛ έστω τον πόντο που θα μεγάλωνε τη διαφορά από τις τελευταίες θέσεις. Οι «κυανόλευκοι», πάντως, είδαν θετικά σημάδια και όπως δήλωσε ο Βασίλης Λιόλιος: «Αξίζουν συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Παλέψαμε το ματς μέχρι το τελευταίο λεπτό, δεν το παρατήσαμε και πιέσαμε περισσότερο όταν μείναμε με δέκα ποδοσφαιριστές. Ήμασταν λίγο άτυχοι και δεχτήκαμε ένα γκολ από αδράνεια. Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλά σημάδια βελτίωσης και είναι θέμα χρόνου να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα και να δούμε τα πράγματα αλλιώς».

Επόμενος αντίπαλος είναι ο Πιερικός στο γειτονικό ντέρμπι, σε ένα ματς κομβικής σημασίας, καθώς ακολουθεί μία σειρά δύσκολων αγώνων. Συγκεκριμένα, μετά τους «ασπρόμαυρους» ο Αιγινιακός θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Βόλου εντός έδρας, τον Τύρναβο εκτός και το τελευταίο ματς του 2014 θα δοθεί στη Λαμία.

Σε ό,τι αφορά στον Σκοπιανό, Φιλίπ Ναουμτσέφσκι, είναι θέμα χρόνου η αποχώρησή του, καθώς δεν πήρε ούτε λεπτό συμμετοχής. Για το ματς της Κυριακής (14/12) θα είναι εκτός πλάνων και ο τιμωρημένος Αραμπατζής.

Last modified onΔευτέρα, 08 Δεκέμβριος 2014 10:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep