Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Χατ τρικ και πρωτιά Μάνταλου

  • Written by 
  • Published in ΑΕΚ
  • 0 comments
Από τις 15 Απριλίου 2007 με τον Νίκο Λυμπερόπουλο είχε να σημειώσει χατ τρικ η ΑΕΚ. Από τις 15 Απριλίου 2007 με τον Νίκο Λυμπερόπουλο είχε να σημειώσει χατ τρικ η ΑΕΚ.

Στην κορυφή των σκόρερ είναι πλέον ο Πέτρος Μάνταλος που σημείωσε χατ τρικ, κάτι που είχε να κάνει η ΑΕΚ σε επαγγελματικό επίπεδο από το 2007.

Το χατ τρικ απέναντι στην Επισκοπή ήταν αυτό που έφερε τον Πέτρο Μάνταλο στην κορυφή των σκόρερ του πρωταθλήματος της Football League με πέντε γκολ και πέρασε τον Ανγκούλο του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο 23χρονος μέσος κούνησε τρεις φορές τα δίχτυα και μάλιστα με διαφορετικούς τρόπους, αφού το σημείωσε με κεφαλιά, σουτ και πέναλτι.

Ο Πέτρος Μάνταλος, μάλιστα, θύμισε τι θα πει χατ τρικ στους οπαδούς της ΑΕΚ, αφού είχαν να δουν ποδοσφαιριστή τους να σκοράρει σε αγώνα επαγγελματικού πρωταθλήματος τρεις φορές από την σεζόν 2006-07. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος ήταν ο τελευταίος που το κατάφερε στη νίκη με 5-2 της ΑΕΚ με το Αιγάλεω στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Μάλιστα σε εκείνη την σεζόν ο Νίκος Λυμπερόπουλος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Super League.   

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ 

Last modified onΚυριακή, 07 Δεκέμβριος 2014 20:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep