Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Καλύτεροι ενισχυμένοι»

Εσπευσμένα έφυγε από το γήπεδο ο Μιχάλης Ζιώγας.

Ο προπονητής του Πιερικού, Μιχάλης Ζιώγας έφυγε εσπευσμένα από το Αλκαζάρ λόγω προσωπικού προβλήματος και στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Τύρναβο μίλησε ο συνεργάτης του, Μίλτος Ζιάκας. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Με το ξεκίνημα θα ήθελα να σας μεταφέρω ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κ. Ζιώγα. Ένα έκτακτο γεγονός τον αναγκάζει να φύγει για το σπίτι του γι’ αυτό το λόγο και δεν παρευρίσκεται στη Συνέντευξη Τύπου. Σε ό,τι αναφορά το παιχνίδι θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους. Ξέραμε την δυσκολία του σημερινού παιχνιδιού Γνωρίζουμε ότι ο Τύρναβος κάνει την προσπάθεια του και έχει καλή ομάδα. Οι παίκτες που επιλέξαμε σήμερα με την προσπάθεια τους και την αγωνιστικότητα τους μας δικαίωσαν.

Αισιοδοξούμε ενόψει της συνέχειας και με την ενίσχυση στη χειρμερινή μεταγραφική περίοδο θα μπορέσουμε να γίνουμε καλύτεροι στο πρωτάθλημα και θα μπορέσουμε να αποτελέσουμε και την έκπληξη. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα του Τυρνάβου και στον κόουτς που κάνει μία μεγάλη προσπάθεια και νομίζω πως έχει την ικανότητα να αλλάξει αυτό που συμβαίνει τώρα στον Τύρναβο».

Ο Γιάννης Σεντεμέντες ανέφερε: «Σήμερα ξέραμε ότι θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι Ξέραμε πως θα έχουμε έναν αντίπαλο που θα ήθελε και αυτός την νίκη όπως εμείς.

Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε με τον προπονητή μας με σκοπό να πάρουμε το παοτέλεσμα. Δεν το πήραμε, αλλά καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία. Εμένα προσωπικά με στεναχωρεί αυτό γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει και τη νίκη. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Αιγινιακό και θέλουμε μόνο νίκη».

Πηγή: larissasportnews.gr

Last modified onΚυριακή, 07 Δεκέμβριος 2014 19:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep