Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στην... έξοδο Μπλάζεκ, Ναουμτσέφσκι

«Τελειωμένος» θεωρείται στον Αιγινιακό ο Γιαν Μπλάζεκ, ενώ μάλλον ακολουθεί ο Φιλίπ Ναουμτσέφσκι.

«Εκκαθαρίσεις» αρχίζουν στον Αιγινιακό. Ο Γιαν Μπλάζεκ που -όπως ανέφερε και το ρεπορτάζ του flnews.gr την Παρασκευή (5/12)- δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα και αντιμετωπίζει συνεχώς προβλήματα τραυματισμών, θα κληθεί να λύσει το συμβόλαιό του και θα φύγει.

Ωστόσο, πέρα από τον Τσέχο επιθετικό, από την ομάδα της Πιερίας θα αποχωρήσει -εκτός απροόπτου- και ο Φίλιπ Ναουμτσέφσκι. Ο επιθετικός από την ΠΓΔΜ δεν έχει βοηθήσει τον Αιγινιακό όσο θα περίμεναν οι άνθρωποι του συλλόγου και όλα δείχνουν πως δεν υπολογίζεται για τη συνέχεια. Πάντως, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα με την ΑΕΛ, κάτι που ίσως σημαίνει ότι έχει μία τελευταία ευκαιρία για να αλλάξει τις σε βάρος του εντυπώσεις.

Εντούτοις, πέρα από τις αποχωρήσεις, η διοίκηση προτίθεται να προχωρήσει και σε μεταγραφές με στόχο την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει κίνηση για την απόκτηση στόπερ, δεξιού οπισθοφύλακα και ακραίου επιθετικού.

Από εκεί και πέρα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τη συνάντηση της Κυριακής (7/12) με την ΑΕΛ, από την οποία θα απουσιάσουν οι Μαρσέλο Πέντα, Αντώνης Ρίκκα που είναι ανέτοιμοι και ο Μπλάζεκ.
Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου, ο τεχνικός Σταύρος Διαμαντόπουλος ανακοίνωσε τη σύνθεση της αποστολής. Την απαρτίζουν οι Τόλιος, Μένκα, Πάβλοβιτς, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Ροντρίγκο, Τέλλος, Ζούρκος, Φαμπίνιο, Ναουμτσέφσκι, Πολύζος, Καζάκης, Πόποβιτς, Ίτσιος, Κ. Αχαλινόπουλος, Κουτσοσπύρος, Δεμηρτζόγλου.

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με τα διοικητικά, ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Νιώπας εξακολουθεί να είναι δυσαρεστημένος από τη στάση της δημοτικής αρχής καθώς δεν έχει υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της για την υλοποίηση εργασιών στο δημοτικό στάδιο. Πάντως, εκπρόσωπος του δήμου ήρθε σε επαφή με τη διοίκηση της μακεδονικής ΠΑΕ και έδωσε υποσχέσεις ότι θα γίνουν κάποιες εργασίες την επόμενη εβδομάδα.

Last modified onΣάββατο, 06 Δεκέμβριος 2014 17:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep