Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τώρα θα φανεί η ψυχολογία της ομάδας»

O Ζούνιο Χουάντερσον πιστεύει πως ο Ηρακλής θα επανέλθει στις νίκες απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας O Ζούνιο Χουάντερσον πιστεύει πως ο Ηρακλής θα επανέλθει στις νίκες απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας

Την πικρία του για την απώλεια βαθμών απέναντι στον Εθνικό Σερρών, εξέφρασε ο τερματοφύλακας του Ηρακλή, Ζούνιο Χουάντερσον.


Ο Ηρακλής έχασε το απόλυτο των νικών καθώς την Παρασκευή (5/12) παραχώρησε ισοπαλία στον Εθνικό Σερρών και ο Ζούνιο Χουάντερσον υπογράμμισε ότι τώρα -στην πρώτη δύσκολη στιγμή- θα φανεί η ψυχολογία της ομάδας.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως είναι όλα στο γήπεδό μας. Έπαιξαν αμυντικά και δεν υπήρχαν καθόλου χώροι για να εκδηλώσουμε επίθεση. Εμείς από την πλευρά μας παίξαμε καλά. Κάναμε το παιχνίδι μας, ασχέτως αν δεν κερδίσαμε. Τώρα θα φανεί και η ψυχολογία της ομάδας», δήλωσε αρχικά ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας στο bluearena.gr.

Και πρόσθεσε: «Θα πάμε στην Καρδίτσα για να κερδίσουμε. Είμαστε καλύτεροι. Έχουμε εξαιρετικό προπονητή που μας βοηθάει σε όλους τους τομείς. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι όπως όλα, αλλά θα είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουμε στο τέλος».

Για τον κόσμο, τέλος, είπε: «Τους στεναχωρήσαμε. Ήταν εκπληκτικός και σε μία ακατάλληλη ώρα και μέρα ήταν δίπλα μας. Πιστεύω πως μας καταλαβαίνουν».

Last modified onΣάββατο, 06 Δεκέμβριος 2014 11:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep